Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Feldíszített limuzin az esküvőre

Készültök a nagy napra, megvan a helyszín, a ruhák, a tanúk, a kellékek, a fotós, a meghívók, a dekoráció és megannyi sok minden, de a rengeteg tennivaló között az autó díszítéséről megfeledkeztetek? Még nem tudjátok, hogy mivel fogjátok csinosítani a járművet, ami az ifjú párt a ceremóniára szállítja?

Nos, amennyiben a PLS Partylimuzin limuzinbérlés szolgáltatását veszitek igénybe, akkor nincs miért aggódnotok, hiszen a menyasszonyi autó díszítését itt ajándékba kapjátok. Gyönyörűen kicsinosított luxusautót kaptok az útra, mely arra hivatott, hogy a szerelmeseket elvigye arra a helyre, ahol fogadalmat tesznek egymásnak a szeretet és hűség jegyében.

Limuzinbérlés az esküvőre

A limuzin igazán ideális esküvői autó a nagy naphoz, hiszen mi sem emelné jobban az ünnep fényét, mint egy pompás és elegáns luxusautó? Az összes szempár a szerelmesekre szegeződik, és ahogy stílusosan kiszállnak, közben azt érezhetik, hogy ünnepelt hollywood-i sztárok, vagy legalábbis mindenképp híres emberek.

Különleges élményt nyújt a limuzinos utazás a szertartásra menet, onnan a vacsorára, de közben megállhattok egy profi fotózásra is, ahol a gyönyörű autó mellett is pózolhattok. Útközben a belső térben is kitűnő fényképek készülhetnek az exkluzív háttérrel, a bőrkanapén, a tetőablakban.

A sofőr pezsgőt bont nektek, amit jóízűen elfogyaszthattok az autóban, koccinthattok vendégeitekkel, a koszorúslányokkal, a tanúkkal, a ceremóniamesterrel, vagy akit magatokkal visztek a nagy limuzinos útra.

Miért jó választás a limuzin az esküvőre?

Igazán különleges kelléke a limuzin egy ilyen felejthetetlen ünnepnek, ami még inkább élvezetessé teszi azokat az időszakokat is, mikor egyik helyszínről a másikra juttok. Külön előnye, hogy nem kell közületek senkinek sem vezetnie, mindenki felszabadultan átadhatja magát az ünnep örömeinek.

Mivel sokan beférnek egy ilyen nagy autóba, ezért az sem okozhat gondot, hogy mindenkinek külön kell utaznia, netán valaki eltéved, lemarad a konvojtól. Sokkal egyszerűbb az esküvő szervezése és lebonyolítása a limuzinbérlés szolgáltatás igénybevétele mellett.

Az elegancia és a romantika találkozik a luxuslimuzinos élményben, ahol garantáltan minden az ünnepeltekről szól, hiszen ez az ő nagy napjuk. A menyasszony és a vőlegény a virágcsokorral és szalagokkal díszített limuzinban érkezik a helyszínre. Ha mégis úgy döntenétek, hogy magatok ékesítitek fel a saját autótokat, de elfelejtettek időben gondoskodni róla, akkor se keseredjetek el, mert van néhány olcsó és egyszerű, de kreatív ötletünk ehhez is!

Menyasszonyi autó díszítése otthon

Egy virág- és dekorüzletben mindent beszerezhettek: organzát, szalagokat, virágokat, esetleg lufikat. A tükrökön és kilincseken jól mutatnak a virágcsokrok, a masnik, az organza. Nemcsak virágcsokrot, hanem szálas virágot is tehetsz a motorháztetőre, csak némi cellux kell hozzá. Ragadjon oda rendesen a dísz, nehogy elveszítsétek útközben! Figyelj oda a színek harmóniájára, az autó és az esküvő színeivel is passzoljon a dekoráció!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés