Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hogy öltözz fel egy olyan munkahelyre, ahol gyakran összekoszolódik a ruhád?

A világban számtalan különféle megélhetési formával találkozunk, azonban ezek közül sok munkahelyen mindennapos lehet a kosz. Nincs mit tenni, minden munkának megvan a maga hátránya. Viszont a megfelelő öltözék megválasztásával jelentősen megkönnyíthetjük a dolgunkat, és sok fejfájástól megkímélhetjük magunkat.

Stílusos munkáscipő – nem csak üzemi dolgozóknak

A különféle munkás lábbelik között ma már nem csak a régi, megszokott acélbetétes félcipőket fedezhetjük fel. Az olyan nagy gyártók, mint például a Sparco pedig kifejezetten odafigyelnek arra, hogy lábbelijeik minél szélesebb rétegek igényeinek megfeleljenek. Az ilyen modern munkás cipők ugyanis első ránézésre ugyanúgy néznek ki, mint a legdivatosabb sneakerek. Azonban egy Sparco munkavédelmi cipő divatos dizájnja mellett rendkívüli strapabíróságot és könnyű tisztíthatóságot is garantál. Ebből adódóan pedig minden kétséget kizáróan ideális viseletet jelent majd szinte bármely munkahelyre, ahol számíthatunk rá, hogy cipőnk könnyen összekoszolódik. Ráadásul ezek a lábbelik ellenállnak a különféle sérüléseknek és rendkívül kényelmesek is. Így dolgozzunk akár bolti eladóként vagy egy műhelyben szerelőként, az ilyen modern munkás cipők biztosan nem okoznak majd számunkra csalódást.

Kényelmes munkás pólók az egyszerű tisztíthatóságért

A munkás póló kínálatban is érdemes lehet szétnéznünk, hiszen megszokott farmerünk mellé egy ilyen különleges felsőt választva jóval egyszerűbbnek bizonyulhat az otthoni mosás. Ezek olyan sűrű szövéssel készült, minta nélküli pamut darabokat tartalmaznak, amelyek kellően ellenállóak, mégis biztosítják számunka a mozgás szabadságát. Strapabíró tervezésük révén jól bírják az intenzívebb mosást, így a legmakacsabb szennyeződésektől is egyszerűen megtisztíthatóak anélkül, hogy komolyabb kárt tennénk a pólóban. Ahogyan pedig az a modern munkásruhákra jellemző, első ránézésre ezek a ruhadarabok is megkülönböztethetetlenek a megszokott utcai ruházattól. Emiatt nem csak munkavégzéshez, de gyakorlatilag bármely alkalomra nagyszerű viseletet jelenthetnek.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés