Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Pergolák, teraszok oldalárnyékolása stílusosan

Számos kültéri árnyékoló közül választhatunk, ha otthonaink komfortját szeretnénk javítani, és a fűtési költségeket csökkenteni, modern épületek, pergolák, télikertek, teraszok üvegfelületeire, ablakaira kiváló megoldás a prémium megjelenésű Zipscreen.

Jó időben szívesen töltjük időnk nagy részét odakint a kényelmesen kialakított és berendezett teraszon, azonban komfortunk érdekében gondoskodni kell ezen területek időjárás elleni védelméről. Ideálisak lehetnek a napfény, eső és szél ellen is védelmet nyújtó négy évszakos megoldások, amelyek garantálják, hogy az év bármely szakában élvezhessük a külterek nyújtotta előnyöket.

A tetők mellett a függőleges üvegfelületek védelméről se feledkezzünk meg! Ehhez kínál a Braun-Árnyékolástechnika Kft divatos Zipscreen árnyékolókat az Önnek tetsző színekben! Ismerje meg napjaink korszerű és speciális szerkezeteit!

Kényelmesen a teraszon

Egy erkély vagy terasz remek lehetőséget nyújt, ha otthonunkban élveznénk a jó időt minden évszakban, ugyanis a funkcionális és esztétikus kültéri bútoroknak és kiegészítőknek köszönhetően a nappali kényelmének megfelelően rendezhetjük be. Ha optimális árnyékolásról is gondoskodunk, semmi nem állhat az utunkba, hogy a szabadidőnk nagy részét odakint élvezzük akár tűző napsütésben is.

A nap elleni védelem nemcsak a kényelmünk, hanem az egészségünk szempontjából is fontos. Gondoljuk át, mire van szükségünk, milyen gyakran, milyen időben és milyen célra szeretnénk használni a teraszt, és ennek megfelelően válasszunk a különböző szerkezetek közül! A klasszikus napernyők és a mediterrán hangulatú hatékony napellenzők mellett sokoldalú modern megoldások közül választhatunk.

Korszerű kültéri árnyékolástechnika

Ha szeretne minél több időt odakint tölteni, megnövelni az életterét az év nagy részében, négy évszakos megoldásokat ajánlunk. Azonban ha nagy üvegfelületeket alkalmaz, számolnia kell az árnyékolás szükségességével is, hiszen ezek napsütésben felmelegszenek, és tovább fokozzák a hőmérsékletet.

Egyre többen választják a hi-tech funkciókkal felszerelt esztétikus és stílusos, igényes megjelenésű Zipscreen árnyékolókat, amelyek védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. A cipzáras technológiával ellátott, speciális textilből készült kifinomult kültéri rolós árnyékolók hatékonyan védik az otthonokat, a teraszokat, pavilonokat, és télikerteket a napfénnyel, esővel szemben, és szélben is feszesek maradnak.

Leeresztve gátolják a belátást, ezzel védik a magánszférát, hangulatos teret teremtenek, hogy odakint is ugyanazt a nyugalmat élvezhesse, amit lakásában.

Zipscreen az igényeseknek

Számos színben és különböző anyagokban kaphatók, így az épület, a környezet színvilágához, stílusához igazíthatók.

Sokoldalúak, rugalmasságuknak köszönhetően alkalmazhatók ablakokon, erkélyajtókon, teraszok oldalfalain, de akár belső terekben is. Diszkrét megjelenésük révén minden környezetbe tökéletesen illenek.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés