Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Miért egyre népszerűbbek a futártasakok?

Az, aki webáruházat üzemeltet vagy rendszeresen postáz árucikkeket, tudja, hogy milyen fontos a megfelelő, tartós csomagolás. Tény, hogy az online kereskedelem fellendülésével egyre szélesebb lett a termékpaletta a csomagolóanyagok terén is. Ezért nem könnyű eldönteni, hogy melyik a legideálisabb számunkra.

Minél praktikusabb egy ilyen termék, minél egyszerűbb benne az egyes cikkek elhelyezése, annál többen használják. Ha Ön kipróbálja például a Zalapack futártasakjait, akkor megtapasztalhatja, hogy miért tekinthetjük ezeket az egyik legjobb választásnak. De még mielőtt megvásárolná bármelyiket is, olvassa el cikkünket, gyűjtsön be minél több információt róluk!

Mire figyeljünk, amikor csomagolóanyagot választunk?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabb csomagolóanyagot árucikkeinkhez, van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani. Vegyük sorra, melyek ezek!

  • Az egyik ilyen az, hogy mennyire gyorsan, egyszerűen és biztonságosan zárul a tasak vagy doboz.
  • A másik lényeges pont a diszkréció, vagyis az, hogy ne legyen átlátszó a csomagolás.
  • Fontos a tartósság és a kiváló strapabírás is.
  • Az sem elhanyagolható, hogy minél kisebb a csomagolóanyag súlya, annál kevesebb költséggel jár a szállítás.
  • Ha pedig újrahasznosítható, akkor még az ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

Érvek a futártasakok mellett

A futártasak vagy csomagküldő tasak a fent felsorolt szempontok mindegyikének megfelel. Hogy hogyan? Egyrészt úgy, hogy ragasztócsík található rajtuk, így pillanatok alatt lezárhatjuk a csomagokat. Másrészt a kialakításuk olyan, hogy nem lehet látni a bennük elhelyezett termékeket. Fekete a belsejük, fehér a külsejük, így egyáltalán nem átlátszóak, és megőrzik a személyes információkat.

Ezek a csomagolóanyagok erősek is, gyakorlatilag csak tépéssel lehet őket felbontani. Ennek köszönhetően illetéktelenek nem is férhetnek hozzá a tartalmukhoz. Emellett jóval könnyebbek, mint más borítékok, tasakok vagy dobozok, így a futárdíjak is olcsóbbak lesznek. Vannak köztük olyanok, amelyek visszaforgatott anyagból készülnek, illetve újrahasznosíthatók, de valódi termékeket is találunk a piacon.

Széles méretkínálat a személyre szabott csomagolásért

A csomagküldő tasak azért is jó választás, mert többféle méret közül tudunk választani. Így az adott árucikkhez lehet igazítani a csomagolást. Standardnak tekinthető a 250 x 350 mm-es verzió, de B5-ös és A2-es, illetve C3 és C4-es típus is elérhető. Az újrahasznosítottak között pedig találhatunk 340 x 440, valamint 400 x 600 mm-eset is. Kiszerelés tekintetében leginkább a 100 db-os a legjellemzőbb.

Akár webshopot üzemeltet, akár más vállalkozása van, a csomagküldő tasak mindenhol jó szolgálatot tesz. Nemcsak könnyen és gyorsan kezelhető, hanem abszolút biztonságos, diszkrét és strapabíró is.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés