Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Tapétázás előtt állsz, csak még nem tudsz róla?

A hosszú tél után végre itt a tavasz, jönnek a melegebb napok, amikor sokkal könnyebben nekiveselkedünk mindennek. A tél a túlélésről szól, nap nélkül mindenki igyekszik a lehető legkevesebb energiát felhasználni, hogy kitartson tavaszig. Akkor aztán viszont mindenki megrázza magát.

Ha te is energiától telve tervezgetsz, és tettre késznek érzed magad, akkor mai cikkünkben hozunk egy ötletet, ahova becsatornázhatod az alkotási és változtatási vágyadat!

Egy méter kincs

Ha úgy érzed, szívesen változtatnál az otthonod kinézetén, akkor ezt a Wallmaxx Tapéta Webáruház egyméteres tapétáival könnyen megteheted. Ezek a kiváló minőségű tapéták könnyen kezelhetőek, egyméteres szélességükkel pedig nagy ütemben lehet haladni, ha egyszer belevágsz abba, hogy az otthonod valamelyik helyiségét kicsit felturbózd.

Persze nagyon fontos a méret, de a fent említett webáruház ebben is segít, ugyanis számtalan tippel és ötlettel támogat többek között abban is, hogy hogyan mérj pontosan, hogy se utánrendelni ne kelljen, se a nyakadon ne maradjon jelentős mennyiség.

Az egy méter széles tapéták között számtalan stílus megjelenik, így akármilyen lakberendezési irányzatot is követsz, ezekkel a tapétákkal garantáltan meg tudod valósítani a megálmodott stílust!

Milyen egy méter széles tapéták közül válogathatsz?

Mutatjuk is, hogy mik közül választhatsz, hely szűke miatt a teljesség igénye nélkül.

  • Klasszikus, kis minták a polgári otthonukat megteremteni vágyók számára, e tapéták minden métere eleganciát és kifinomult ízlést sugall.
  • Modern, geometrikus minták várnak a fiatalokra, hiszen jobbára ők rendezik be a minimalista vagy loft stílusú otthonaikat, amelyekhez illő tapétát bőséggel fog találni minden otthonteremtő.
  • A barokkos burjánzó minták persze nem valók mindenkinek, kell hozzá egyfajta eklektikus és bohém személyiség, hogy ezt az extravaganciát viselni és elviselni tudja.
  • Mediterrán hangulatot teremthet minden melegségre vágyó a virágokkal és a levelekkel, így hazaérve minden nap úgy érezheti, egy kellemes olasz tengerparti kisvárosba egyik lakásába tér haza.
  • Természetesen egyszínű termékek is bőséggel megtalálhatóak, hiszen érdemes egy-két falat színben harmonizálva, de úgymond üresen hagyni.
  • Vintage és romantika kedvelőinek apró virágmintás tapétákat ajánlunk, amellyel garantáltan megteremthető a barátságos, békebeli hangulat.

Te tudod már, hogy melyik kerül a virtuális kosaradba?

Csak győzz választani!

A Wallmaxx Tapéta Webáruház valóban annyira széles kínálattal vár, hogy arra bátorítunk, a tapéta kiválasztáshoz helyezd magad kényelembe: ülj ki a teraszodra, vigyél magaddal egy finom kávét vagy egy üdítő limonádét, és máris indulhat a keresés.

Sokat segít majd persze a találatok szűkítésében az, ha tudod, milyen stílusú tapétát keresel, hiszen akkor az összes többi biztosan ki fog hullani. Egy biztos, ha rászánod magad a felújításra, nem fogod megbánni, pazar látványt nyújt majd a frissen tapétázott otthonod!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés