Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hogyan kérj pár perc alatt árajánlatot akár 10 kőműves szakembertől?

A kőművesmunkákat semmiképp sem éri meg sajátkezűleg csinálni, még akkor sem, ha van némi hozzáértésünk. Ha ugyanis elrontunk valamit, akkor annak komoly következményei lehetnek, a hibákat utólag kijavítani pedig nagyon körülményes.

Jobban járunk tehát, ha ellátogatunk a Jószaki weboldalra, ahol többek között a kőműves szakembereket is megtaláljuk. Ha így teszünk, akkor jóformán percek alatt rálelhetünk arra a szakira, akinek a munkájával teljes mértékben elégedettek leszünk.

Most pedig nézzük, hogyan tudsz a lehető leggyorsabban árajánlatot kérni!

Gyorsított ajánlatkérés, a biztos megoldás

Az elmúlt években nagymértékben felgyorsult a világ, így nem csoda, hogy mindent időhatékonyan szeretnénk megoldani. Többek között például a szakember keresést is, hiszen ma már ki ér rá, végig telefonálni a baráti körét vagy hosszasan hirdetéseket böngészni az újságban?

A Jószaki oldalon lehetőséged van arra, hogy beírd a konkrét feladatot, amire szakembert keresel. Ez lehet például 15 négyzetméteres gipszkarton fal szerelése, vagy 54 négyzetméteres lakás teljeskörű festése. Ezt követően a kereső automatikusan elnavigál arra az oldalra, ahol ki tudsz tölteni egy online kérdőívet. Mindössze egy pár lépéses folyamatot kell végig vinni, amit úgy tudsz megtenni, hogy válaszolsz a feltett kérdésekre. Megéri megcsinálni, ugyanis a végén a rendszer automatikusan kiküldi a releváns kőműves szakemberek részére az árajánlat kérésedet. Ez alapján az iparos fel tudja venni veled a kapcsolatot.

Árajánlatkérés manuálisan: ez is egy lehetőség

A Jószakin nemcsak a gyorsított, automatikus verzióra van lehetőséged, árajánlatot ugyanis manuálisan is kérhetsz. Ez esetben adott kulcsszóra tudsz keresni, például be tudod írni, hogy “kőműves Budapest”, ezt követően pedig megjelennek azoknak a szakiknak a profiloldalai, akik tudnak neked segíteni.

Ez egy lassabb folyamat, hiszen akár 30-40 percet is igénybe vehet, mire legalább 10 profilt átböngészel, és mindegyik szakit felkeresed, hogy árajánlatot kérj tőle. Ha viszont nem SOS a munka elvégzése, akkor ez is nagyszerű megoldás lehet.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés