Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

AMB Stuttgart – kiállítói visszajelzések

A Messe Stuttgart által elvégzett kiállítói kérdőívre kapott válaszok egyértelműen megmutatták, hogy az AMB nemzetközi fémfeldolgozó szakkiállítás kapcsán igény van egy szeptemberi szakmai fórumra.

A Messe Stuttgart az eddigi majdnem egy hétig tartó kiállítástól eltérően, idén szeptemberben AMB fórumot rendez. Az ágazatot érintő előadások helyszíne az ICS Internationales Congresscenter Stuttgart lesz, melyet online konferencia és kiállítás fog kísérni.

A következő AMB már az eredeti turnus szerint, 2022. szeptember 13-17. között kerül megrendezésre, biztonságos felkészülési időt nyújtva valamennyi szereplő részére. A Messe Stuttgart ezt a fontos döntést a kiállítókkal és a szakmai szövetségekkel közösen hozta meg.

Roland Bleinroth, ügyvezető igazgató kijelentette, hogy a kiállítók egyértelmű szavazatának köszönhetően világossá vált, nincs létjogosultsága egy még az idén megrendezendő AMB-nek. A mostani helyzetben a távolságtartásra vonatkozó szabályok, az utazási korlátozások, a konjunkturális feltételrendszerek nem teszik lehetővé egy olyan AMB megrendezését, melyhez mindenki az elmúlt 20 évben hozzászokott. Céljuk most az, hogy 2020. és 2021. szeptemberében két innovatív AMB fórum kerüljön megrendezésre, majd ezeket követően 2022-ben ismét egy sikeres, nemzetközileg is toplistás AMB-nek adhassanak otthont a stuttgarti vásárvárosban.

Gunnar Mey, a Messe Stuttgart ipari kiállításokért felelős igazgatója kiegészítésképpen elmondta, hogy már folyik az AMB fórum koncepciójának a kidolgozása a szakmai szövetségek bevonásával, illetve megkezdték az előkészítő munkálatait a 2022. évi AMB-nek.

www.amb.de

Hirdetés

További cikkek a témában