Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Mazak nyílt nap

A Yamazaki Mazak webes demo megmunkálást és gépbemutatót tart sóskúti bemutatóterméből 2020.06.25-én.

A nyílt nap középpontjában a szimultán 5-tengelyes megmunkálás és az automatizálás áll. A többszörösen összetett felületek megmunkálására kifejlesztett VARIAXIS i-500 nagy teljesítményű és nagy nyomatékú, 18.000 min-1 fordulatszámú orsójának köszönhetően rövidebb folyamatidőt és páratlanul nagy pontosságot biztosít. Az európai tervezésű és gyártású CV5-500 híd kialakításával, forgó-billenő asztalával és 30 férőhelyes szerszámtárával kis alapterületen kínál rendkívül nagy sebességű és pontosságú 5-tengelyes megmunkálást.

Mazak népszerű eszterga sorozatának legújabb modellje, a kivételes felületi minőséget és maximális szerszám éltartamot biztosító QUICK TURN 450 és a HALTER automatizálási megoldása is bemutatásra kerül.

Programterv

Az online nyílt nap interaktív lesz, a résztvevők nem csak megfigyelői lehetnek a megmunkálási bemutatóknak, lehetőségük lesz feltenni kérdéseiket, párbeszédet folytatni a Mazak munkatársaival.


Az ingyenes online gépbemutatóra EZEN A LINKEN regisztrálhat.

A regisztráció beérkezését követően a Mazak visszaigazolást küld, amiben leírja a bemutató technikai hátterét és hogyan zajlik az esemény.

További információk: mazakeu.hu

Hirdetés

További cikkek a témában