Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Házi digitális innovációs vásár

Több mint 100 innovatív motion plastics megoldás révén mutatja az igus, hogy az ügyfelek hogyan takaríthatnak meg költségeket és fejleszthetik tovább technológiáikat.

igus

Virtuális látogatás az igus vásári standjánál: Az érdeklődők 150 vizuális tájékoztató és 40 videó segítségével ismerkedhetnek meg több mint 100 innovatív motion plastics megoldással, melyek mindegyike könnyedén megtalálható az egyszerű és világos elrendezésnek köszönhetően.

Az igus virtuális vásárján jelenleg több mint 100, műanyagból készült innovatív megoldást és a kínálatot tovább bővítő, új terméket ismerhetünk meg a motion plastics megoldások legkülönfélébb területeiről. A fizikai valójában mintegy 400 négyzetméteres stand immár nyitva áll az interneten minden látogató előtt, akik multimédiás eszközök révén tudhatnak meg mindent az „Alacsonyabb költségek, hosszabb élettartam. Bízza ránk.” mottóról. Az ügyfelek számára nyújtott digitális szolgáltatások részeként a vásáron személyes kalauzolással is körbenézhetünk, továbbá lehetőségünk nyílik a standnál a személyes és csoportos egyeztetésekre is.

Az igus a virtuális vásár keretében bemutatja a látogatóknak, hogy a nagy teljesítményű polimerek használatával hogyan tudják fenntartható módon növelni a mozgó alkalmazásaik élettartamát és egyúttal csökkenteni a költségeiket. „Ahogy egymás után mondták le az újabb és újabb vásárokat, hamar világossá vált számunkra, hogy létre kellene hoznunk egy saját vásárt, amelyet innen Kölnből osztunk meg a világgal” – meséli Frank Blase, az igus GmbH vezérigazgatója. Az igus a vállalat kölni központjában felépített egy 400 négyzetméteres vásári standot, amelyet aztán egyszerűen feltett a világhálóra a www.igus.hu/virtualexhibition címen. Ahol már várják is a látogatókat. Az érdeklődők az egyes állomásokon vizuális tájékoztatók, videók és szöveges információk segítségével merülhetnek el a motion plastics megoldások világában – a kifejezetten az e-chain energialáncokhoz tervezett SPE-kábelektől kezdve a könnyű drylin polimer teleszkópokon át egészen az intelligens smart plastics megoldásokig. A vállalat weboldalán elérhető részletes műszaki adatokhoz és videókhoz pedig hivatkozások kalauzolják el a felhasználókat.

Valódi stand, virtuális látogatás

A virtuális vásár az igus kiterjedt digitális tanácsadási szolgáltatásainak részeként valósul meg. Ha valakinek pontos és részletes információra lenne szüksége, egyezetett időpontban a vállalat egyik ügyfélszolgálati tanácsadója online körbevezeti a virtuális vásári stand egyes állomásain. Ráadásul a látogatók akár személyesen is találkozhatnak az igus termék-, illetve iparági szakértőivel a valós standnál anélkül, hogy el kellene hagyniuk a munkahelyüket vagy az otthonukat. A szakértők egy táblagép segítségével vezetik körbe a látogatót a standon, miközben közvetlenül hozzáférhetnek a kiállított termékekhez, valamint a standon felállított gépeken bemutathatják a használatukat is. Ezen túlmenően a stand számos oktatóprogram és webinárium alapjául is szolgálhat, amelyek segítségével az ügyfelek több szemszögből is jobban megismerhetik az igus motion plastics megoldásait.

Az igus Academy szolgáltatással kapcsolatban a következő weboldalon találhat bővebb információt: https://www.igus.hu/info/igus-academy.

Hirdetés

További cikkek a témában