Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Arburg – Megnyílt a legújabb digitalizációt elősegítő képzési központ

2020. március 6-án az ARBURG hivatalosan is megnyitotta az új képzési központját, körülbelül 170 a régióból meghívott vendég jelenlétében A 13 700 m²-es új épületnek hála a jövőben az ügyfelek a legújabb digitális oktatási technológiát és gépi felszereltséget használhatják.

Nagyobb ügyfélközelség

„Egy ilyen képzési központ felépítésének célja egyszerűen az emberek”

– hangsúlyozta Michael Hehl, tulajdonos és az ügyvezetés szóvivője nyitóbeszédében.

„Mivel a csúcstechnológia és a növekvő digitalizáció ellenére az emberek továbbra is döntő szerepet játszanak a sikeres jövő kialakításában.”

Még több digitalizáció

Az új, 13 700 m² alapterületű képzési központnak van egy nagy gépcsarnoka, amelyben 15 db ALLROUNDER számára van hely, és amelyben gyakorlati képzést nyújtunk az ARBURG technológiával kapcsolatban. De az elméleti képzést sem hagyjuk figyelmen kívül, mivel 11 helyiség áll rendelkezésre, amelyek mindegyike modern intelligens táblával van felszerelve. Ezen felül minden kurzus résztvevője saját érintőképernyőjén dolgozik, szimulált vezérléssel. A számítógépek hálózatba vannak kapcsolva. A digitalizáció azonban ennél messzebb megy: Az adatok átvihetők az oktatóterem intelligens táblájáról az adott gépen lévő kisebb vezérlőre. Ez lehetővé teszi a hely- és eszközfüggetlen együttműködést valós időben. Az ARBURG egészségügyi központ beköltözött az épület 4. emeletére, lehetőséget adva az ARBURG alkalmazottai egészségének holisztikus javítására és megőrzésére.

Több hely

A 13 700 m² új épülettel a német központban a teljes felhasználható terület csaknem 5%-kal, kb. 180 000 m²-re növekszik. A képzési központ építészetileg megegyezik az ügyfélközponttal, amelyet 2009-ben nyitottunk meg. A filozófia itt is a legmodernebb épülettechnológia, a környezetvédelem és az erőforrások megőrzésének összekapcsolása. Kiváló látható példája ennek a 7200 m²-es „szerkezeti üvegezésű” homlokzat részben ívelt, energiahatékony hármas üvegezéssel. További fontos elem az alacsony hőmérsékletű és teljes légkondicionálású épületklimatizálás bevált koncepciója, valamint az esővíz és a hulladék-, valamint a termelésből származó felesleges hő felhasználása.

Ünnepélyes megnyitó

A körülbelül 170 környékbeli meghívott vendég egyedülálló eseményen vehetett részt a fizikusok színpadi programjával, akik nagyon különleges módon mutatták be a „Képzés és tudás” témát, valamint megtekinthették Dr. Klaus Michael Rückert kerületi tisztviselő, Christoph Enderle polgármester és Siegfried Schmelzle építész előadását. Ezután a látogatóknak lehetőségük nyílt az új képzési központ megtekintésére a túrák során.

További információk: https://www.arburg.com/hu/hu/

Hirdetés

További cikkek a témában