Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

IPAR NAPJAI – Nemzetközi ipari szakkiállítás

2020. május 5-8. HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

ELHALASZTVA – IDŐPONTVÁLTOZÁS!
Helyszín: Budapest, Hungexpo


ÚJ IDŐPONT: 2020. OKTÓBER 19-22.

Ipar Napjai 2020 október 19-22


2020 májusában ismét felvonul az ipar szinte összes ágazata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Eddig 15 országból 250 kiállító küldte el jelentkezési ívét a rendezvényre és foglalta le a tervezett kiállítási terület több, mint 70%-át.

Közülük eddig 40 olyan új kiállító döntött a részvétel mellett, akik még nem voltak jelen a Hungexpo ipar kiállításain, de most úgy döntöttek, hogy 2020 májusában megmutatják magukat az “Ipar Napjai”-n, bemutatják ipari portfóliójukat 12.000 szakembernek.

Először vesz részt az IPAR NAPJAI-n többek között:

MOL LUBRICANTS, VODAFONE, MOTOROLA, BKIK, Vendo Kft, Absolut CNC, Rivit S.r.l. Sorma S.P.A. (IT), KEC Engineering Kft., Stommpy Hungary Kft, Plasmet Sp. Zoo. (PL), Fomicom, P&T Plasztik Kft., Timko Makine Imal (TR), Golpretech (CZ), Török Import Kft., Inno-cast Kft., Gweike Tech Co. Ltd. (CN), Ingun GmbH (D), Transport-Beton Kft., Kolomejec d.o.o. (HR), M & B Calibr (CZ), PLES Zrt., Rexel Mo. Kft., Anico Kft., Hifi Filter (PL), E.R.C. Kft., Assono Kft., VAPIC (D), Transfer Multisort Elektronik SP (PL), Linamar Zrt., Production Support Kft, SR-Logistic, Megakran, Güdel (AT), Rondó Kft. és számos társkiállító

A bejelentkezett cégek listája elérhető a https://iparnapjai.hu/katalogus/ oldalon.

A széles kiállítói kínálat mellett számos szakmai programmal várjuk a kiállítókat és látogatókat, partnereink közreműködésével:

  • A Bay Zoltán Kutatóintézet egy nemzetközi partnerközvetítő eseményt szervez KET kulcstechnológiai (nanotechnológia, korszerű anyagok, ipari biotechnológia, fejlett gyártási technológiák, micro- és nanoelektronika, fotonika) szolgáltatásokat kínáló kutatóintézetek és érdeklődő kis- és középvállalkozások számára
  • A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara egy egész napos B2B Fórummal várja az érdeklődőket, a kiállítás tematikájára épülve elsősorban a folyamat- és ipari épületautomatizálás, a robotika, az elektronika, a fémmegmunkálás, a szerszámgépgyártás, a logisztika, a beszállítóipar és a 3D nyomtatás területéről. A program címe: „Ipari Kontaktbörze
  • Az U4 Reklámiroda Munkavédelem a fenntarthatóság jegyében címmel munkavédelmi konferenciát szervez
  • A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara zártkörű szakmai továbbképzése egy PED tanfolyam (Nyomástartó berendezések). A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A jelentkezési lap letölthető a bpmk-oktatas.hu oldalról.
  • Gépipari Tudományos Egyesület és Autopro.hu – ismét megszervezi a Techtogether diákversenyt a műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók részére.
  • A Vodafone tervezett programja: 5G demonstráció, hogyan lehet kiváltani a vezetékes infrastruktúrát mobilra ipari környezetben 5G private network építésével, bemutatók Narrowband IoT és szenzorok hálózata témában

További kérdés, illetve jelentkezési szándék esetén, a szervezők készséggel állnak rendelkezésre az iparnapjai@hungexpo.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámok egyikén: +36-1/263-6088; +36-1/263-6203!


További híreink az év fontosabb eseményeiről, szakkiállításairól:

Szakkiállítási naptár 2020

Hirdetés

További cikkek a témában