Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A levegő párásítás új útjai

A magasnyomású fúvókával történő, direkt helyiség párásítás a levegő párásítás új módja számos ipari és irodai alkalmazás esetében. Az előnyei közé tartozik az egyszerű beépítés, a biztonságos vezérlés, az alacsony energiaköltségek és a nagyon jó higiénia.

A direkt helyiség párásítás esetében a levegő párásítók a klímaberendezésbe történő, központi beépítés helyett közvetlenül a párásítandó helyiségbe kerülnek beépítésre. A kis méretű, falra vagy mennyezetre szerelt levegő párásítók szükség esetén mikrofinomságú ködöt permeteznek szét, amelyet a helyiség levegője azonnal felvesz, és egyenletesen eloszlik a helyiségben. A mikrofinomságú párásítást a magasnyomású technológia biztosítja, amely a vizet 85 bar üzemi nyomáson préseli keresztül a nagy teljesítményű fúvókákon. A magasnyomású pumpa energiafogyasztása mindössze 700 W, ami a gőz- és sűrített levegőrendszerekhez képest nagyon alacsony.

Infócsomag:  A helyiségklíma, mint termelési tényező

Condair Systems helyiség klíma

Az ipari környezetben lévő optimális páratartalom és a hőmérséklet jelentőségéről korábbi cikkünkben részletesebb információkat olvashat.

Hirdetés

További cikkek a témában