Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Készüljön fel a digitális hálózatok új világára!

Meghívjuk és elhozzuk Önt a Road to Digitalisation programba: merüljön el az arburgXworld világában „Wir sind da.“ K 2019 kiállítás 13A13-as stand, www.arburg.hu.

A K 2019 kiállításról – A műanyag- és gumiipar több mint 3000 vállalata mutatja be termékeivel és szolgáltatásaival, hogy miként lesz termelékeny és felelősségteljes ma, holnap és holnapután. K-Düsseldorf – ez a név fémjelzi immáron 67 éve a világ legfontosabb műanyag- és gumiipari szakmai találkozóját. Három évente gyűlnek össze a kiállítók és szakmai látogatók valamennyi földrészről Düsseldorfban, hogy élőben is megtapasztalhassák ennek a lendületes és újító szellemű iparágnak a legújabb fejlesztési eredményeit.

Ők azok a szakemberek, akik élnek a K-Düsseldorf nyújtotta lehetőségekkel: a seregszemle kihagyhatatlan szakmai találkozó, az újdonságok és a jövő fejlődési irányzatainak bemutatója, emellett pedig páratlan tájékozódási és kapcsolatépítési lehetőség is egyben. Sehol másutt nem ismerhetjük és vitathatjuk meg a szakértőkkel a fejlesztések, megoldások és irányzatok ilyen széles skáláját közvetlen és nemzetközi összehasonlításban. Sehol másutt nem találkozunk ennyi új termék és szolgáltatás ősbemutatójával, mint a düsseldorfi K szakvásáron. A világ egyetlen más szakvására sem képes még csak megközelíteni a düsseldorfi seregszemle színvonalát.

Az október 16-23. között rendezett K 2019 szakvásár teljes területét lefoglalták már a kiállítók jelentkezési határidejének lejártával. Összesen több mint 3000 kiállító jelentkezett több mint 60 országból. Ismét kiemelkedőnek ígérkezik az európai kiállítók jelenléte mindenek előtt Német- és Olaszországból, Ausztriából, Svájcból, Franciaországból, Hollandiából és Törökországból, de sokan érkeznek az Amerikai Egyesült Államokból is.

A K 2019 szakvásár meghatározó témái

A K 2019 innovációs munkacsoportjának tudósai és szakértői felkutattak és beazonosítottak bizonyos témákat, amelyek meghatározó szerepet töltenek be az elkövetkező években a világ polimer iparának piaci fejlődésében, és ennek alapján négy meghatározó témát határoztak meg a K 2019 szakvásárra.

Ezek pedig a következők:

  1. Műanyagok a fenntartható fejlődésért és a körforgásos gazdaságért: Ide tartozik többek között a vízgazdálkodás, a megújuló energiák és az alternatív alapanyagok kérdésökre.
  2. Digitalizáció/ műanyagipar 4.0: Ebbe a körbe tartozik többek között a platform alapú gazdaság, valamint a hálózatba kapcsolt értéklánc.
  3. Rendszerintegráció: funkcionalitás az anyagokkal, folyamatokkal és tervezéssel: ezzel a jelmondattal foglaljuk össze az új anyagféleségek és az additív gyártás, a könnyűszerkezetes kialakítás, a közlekedés (elektromos hajtások) és a bioműanyagok területeit.
  4. Utánpótlás az iparágnak: Kitüntetett figyelmet szentelnek a K 2019 szakvásáron ezen kívül az ágazati utánpótlás kérdésének is mind a tudomány, mind pedig a képzés területén. Az alapvető kérdéseket a résztvevő egyetemek és főiskolák, intézmények, szakmai szövetségek és támogató szervezetek dolgozzák fel, majd vitafórumok és előadások keretében, valamint válogatott kiállítási tárgyak révén mutatják be és vitatják meg.

A K szakvásár a teljes iparág teljesítő képességének fokmérője, egyúttal pedig az innováció világméretű piactere. Itt adnak találkozót egymásnak a szakértők a műanyag- és gumiipar világának minden szegletéből, hogy szemléltessék az iparág teljesítő képességét, és hogy bemutassák a járműgyártás, a csomagolóipar, az elektrotechnika, az elektronika és a kommunikációs technológia, az építőipar, az orvostechnika, valamint a repülőgép- és űripar szakértőinek a műanyagok és gumitermékek jelenleg elérhető és jövőbeni alkalmazási lehetőségeit.

www.bdexpo.hu

Hirdetés

További cikkek a témában