Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyéb

Gyorsan megrendelhető hajtástechnikai kábelek az online keresőben

Az igus readycable új, integrált termékkereső és élettartam kalkulátor használatával a kiszállítás már 24 órától lehetséges

Az igus readycable termékkeresője egy roppant hatékonyan használható online eszköz, amellyel az energialáncokban használt egyedi igények szerint készre szerelt hajtókábelek könnyen megkereshetők, majd megrendelhetők. A szolgáltatásokat bővítő, újonnan integrált élettartam-kalkulátorral előre kiszámítható a kábelek használati időtartama. Ennek köszönhetően a kívánt hosszban, a mintegy 4200 csatlakozásra kész kábel közül előre kiválasztható az alkalmazási területnek és az energialáncnak leginkább megfelelő modell.

A kifejezetten flexibilis hajtókábeleket kereső ügyfeleknek az igus 4200 terméke közül a legjobb és leginkább költséghatékony megoldásokat ajánlja, amelyek 24 gyártói szabvány feltételeit teljesítik, és a könnyen használható termékkeresővel valóban könnyen megtalálhatók. Mindössze az igus vagy a gyártó cikkszámát kell megadni, vagy a menüből kiválasztani a hajtás gyártóját. A kívánt kábeltípusra kattintva a termékkereső az összes megfelelő hajtókábelt megjeleníti. Az áttekintésben a kábelek különféle jellemzőiről lehet olvasni, úgymint a PUR, PVC vagy TPE külső burkolatról, valamint más fontos paramétereikről, például a hajlítási sugárról és az elmozdulási hosszakról. Az újonnan integrált élettartam-kalkulátorral a szükséges adatok, pl. sebesség, üzemi hőmérséklet és gyorsulás megadása után kiszámítható az e-chain energialáncban lévő kábel élettartama. A termék ára is látható. A kiválasztott termék egy újabb kattintással a kosárba tehető. A kiválasztott hajtókábelt a kívánt hosszban, centiméteres pontosságban kimérve értékesítjük, a kiszállítás pedig 24 órán belül indul. A szolgáltatás semmilyen külön költséggel nem jár, és akár egyetlen megrendelt darab esetén is igénybe vehető.

A readycable továbbfejlesztett keresőjével 4200 egyedi igényre szerelt, 24 gyártói szabványnak megfelelő kábelhez lehet élettartamot számolni, majd a szükséges hosszban megrendelni a kívánt kábeleket. (Forrás: igus GmbH)

Csatlakoztatásra kész kábelek a mozgó felhasználás érdekében, garanciával

A motion plastics megoldások világszerte ismert szakértője, az igus, immáron 29 éve fejleszt különféle kábeleket, amelyeket kifejezetten az energiatovábbító láncokban való felhasználásra terveztek, így a mozgó kábelek között a legjobb megoldásnak bizonyulnak. Speciális bevonatuknak köszönhetően ezek a nagy mértékben rugalmas kábelek jól bírják a kopást, és többek között az UL, az EAC és a DNV-GL szabványoknak is megfelelnek. A kábelek sivatagban és tengeri olajfúró tornyokban, illetve dinamikus alkalmazásokhoz, intralogisztikai területen is sikerrel felhasználhatók. Mivel az összes kábelt alapos tesztelésnek vetjük alá saját, 2750 négyzetméternél is nagyobb tesztlaboratóriumunkban, az igus az egyetlen gyártó a piacon, aki teljes kábelcsaládjához 36 hónapos garanciát ad. A tesztlaborból származó adatokat az élettartam-kalkulátor is felhasználja. Az igus az összes kábelt csatlakoztatásra készen kínálja a readyconnect és a readychain rendszer részeként, de természetesen szereletlen állapotban, különálló alkatrészként, csatlakozó nélkül is kaphatók, a kívánt hosszra vágva vagy méterenkénti kiszerelésben.

A readycable termékkereső a következő címen érhető el: www.igus.hu/readycablefinder.

Hirdetés

További cikkek a témában