Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Együtt fejleszti a biotechnológiai folyamatok automatizálásának következő generációját a GE Healthcare és a Rockwell Automation

A GE Healthcare és a Rockwell Automation együtt hasznosítják az automatizálás, az IT és az egyszer használatos megoldások terén szerzett tapasztalataikat, hogy kidolgozzák a digitális kor biotechnológiai folyamataihoz kapcsolódó műveleteket.

A két vállalat segíti majd a biológiai gyógyszeripari cégeket, hogy rugalmas és méretezhető jövőbeni létesítményeket hozhassanak létre, amelyek a piaci igényekre, az áramvonalasított termelési technológiákra és az alkalmazkodó gyártási környezetekre összpontosíthatnak majd. A GE Healthcare OEM Partnerként csatlakozott a Rockwell Automation PartnerNetwork Programhoz, hogy ezzel is segítse a kategória legjobb elosztott vezérlőrendszer-kínálatát.

„Miközben a GE Healthcare és a teljes egészségügyi ökoszisztéma a precíziós egészségügy irányába halad, létfontosságúvá váltak a rugalmas és méretezhető megoldások, hogy hatékonyabban gyárthassák a kisebb tételekben készülő, személyre szabott gyógyszereket. A Rockwell Automationnel való együttműködésünk szerves része azon stratégiánknak, amellyel megerősítjük, hogy a biológiai gyógyszergyártás 4.0 korszakában felmerülő igényeknek megfelelő innovatív megoldásokat biztosítunk”

-összegezte Kevin Seaver a GE Healthcare Bioprocess Automation and Digital üzletágának vezérigazgatója .

„A GE Healthcare-rel való összefogás eredményeként még agilisebbé válnak majd a biotechnológiai folyamatokhoz kapcsolódó műveletek. A jövő létesítményei újraértelmezik majd a biológiai gyógyszergyártás lehetőségeit. Ezek a létesítmények a hálózatok, az információk és a moduláris berendezések segítségével kisebb méretben végeznek majd hatékonyabb működést. A GE Healthcare is csatlakozik PartnerNetwork programunkhoz, így együtt tudjuk életre kelteni a Connected Enterprise környezetet, hogy a vállalatok képesek legyenek megfelelni a személyre szabottabb gyógyszerek iránti igényeknek és azokat hamarabb tudják piacra juttatni.”

– nyilatkozta Fran Wlodarczyk a Rockwell Automation Architecture and Software üzletágának elnökhelyettese.

A GE Healthcare és a Rockwell Automation az alábbiakban segítenek a vállalatoknak:

  • Nagyobb hatékonyság elérése az egyszer használatos eszközöknél alkalmazott FlexFactory™ és a Figurate™ biotechnológiai folyamatautomatizálás integrálásával, amellyel fokozható a reprodukálhatóság, a megismételhetőség és a megfelelőség.
  • A tétel fájlok és folyamatok digitalizálása, amellyel akár hetekkel is rövidíthető az ellenőrzési idő és akár valós idejű ellenőrzés is megvalósítható.
  • Utasítások továbbítása a dolgozók számára a kiterjesztett valóság segítségével, hogy ezzel javuljon a tételes végrehajtás, a működtetés, az eszközbeállítás és az oktatás.

Az automatizálás a termelési kockázatok csökkentése mellett fokozza a működési hatékonyságot és áramvonalasítja a munkafolyamatokat, ennek eredményeképpen gyorsabban piacra juttathatók a termékek. Az együttműködés kamatoztatja az egyszer használatos biotechnológiai folyamatok, a mély automatizálás és IT terén szerzett egyesített tapasztalatokat, hogy az adatokból nyert tudást termelékeny eredményekké lehessen fordítani.

Az április 2 és 4 között New Yorkban megrendezett INTERPHEX rendezvény látogatói további részletekkel is megismerkedhettek a GE Healthcare 3141-es számú vagy a Rockwell Automation 3345-ös számú standján.

További cikkek a témában