Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

IPAR NAPJAI – MACH TECH BELÉPŐ

Ingyenes belépő olvasóinknak!

2019. május 14-17. között kerül megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, mely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari megoldásokat és az Ipar 4.0 legújabb lehetőségeit.

A rendezvény iránt óriási az érdeklődés, 20 ország több, mint 550 vállalata foglalta le helyét a Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás-együttes sikerességére való tekintettel, újabb pavilon került megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilont is megtöltik a kiállítók az A, a G és az F pavilon mellett, hogy a látogatók ténylegesen átfogó képet kapjanak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2019-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Kiállítóinknak 2019-ben is meghirdettük a NAGYDÍJ versenyt, melyre azon cégek nyújthattak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el. A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek átadásra.

Regisztráció az ingyenes belépőért olvasóinknak: www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

www.iparnapjai.hu

Hirdetés

További cikkek a témában