Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

CAD/CAM/PLM

S&T Creo Standard – új tervezői csomag, magyar igényekre szabva

Míg más gyártók egymással nem kompatibilis közép- és csúcskategóriás CAD rendszerekkel igyekeznek az eltérő vásárlói igényeket kielégíteni, addig a PTC Creo szoftvere ugyanazon technológián belül kínál egységes, és a feladathoz jól méretezhető, high-tech megoldást. Az S&T Creo Standard új tervezői csomag tovább erősíti a skálázhatóságot. A csomag létrejöttét részletes piackutatás előzte meg, a szoftver funkciói teljes mértékben a magyar ipari igényekhez igazodnak, az Ipar 4.0 kihívásait szem előtt tartva.

Az S&T Creo Standard új tervezői csomag segítségével a teljesség igénye nélkül hatalmas méretű összeállítások, a legkomplexebb test, felület vagy lemezmodellek is megtervezhetők. Ez ideálissá teszi az egyedi gép és járműgyártók számára. Az acél- és vázszerkezeti modul felveszi a versenyt a célszoftverekkel. A formatervezők a Freestyle segítségével alkothatnak ergonómikus terveket, amikről aztán élethű képeket készíthetnek a Keyshot alapú renderelővel. A bevezető kedvezmény keretében a felhasználók a Creo Tool Design modulját is díjmentesen használhatják egy évig. A tervezők munkáját szerkezeti analízis és műanyag fröccs szimuláció teszi egyszerűbbé. Az Augmented Reality funkcióval igazán látványos és meghökkentő módon prezentálhatók a tervek a partnerek, vagy a megrendelők felé. A Model Based Definition (MBD) lehetővé teszi a papírmentes tervezést, gyártást. A beépített 3D-s nyomtatási funkciókkal alapvető 3D-s nyomtatási ellenőrzések végezhetők el. A UNITE technológia segítségével az összes elterjedt CAD rendszer formátuma beolvasható.

Augmented Reality az S&T Creo Standard csomagban

A szoftver elérhető örök használatú licencként 3900€-ért, amihez az év végéig 1 év szoftverkövetést és egy éves Tool Design bérletet ajándékba kapnak a felhasználók 2360€ értékben. A szoftver igény esetén bérelhető is.

Mi köze van Dzsingisz kánnak a magyar Ipar 4.0 projektekhez?

 A választ megtudhatjuk a november 7-én megrendezésre kerülő S&T FOCUS 2017 – Ipari Digitalizáció Napon.

A FOCUS már több, mint két évtizedes hagyományokkal rendelkező szakmai nap, a termékfejlesztő, gyártó cégek számára. A rendezvény jellemzően 2-300 érdeklődő érdeklődésére tart számot, de ebben az évben még nagyobb létszámra számít az S&T.

Kiemelt téma lesz az ipari digitalizációs megoldások széles körű, gyakorlat orientált bemutatása. Az Ipar 4.0-ról sokan beszélnek általánosságok szintjén, ám a praktikus oldalával kapcsolatban keveseknek vannak tapasztalataik. A rendezvényen az álmodozások helyett a magyar ipari környezetben, a magyar nagyvállalatok és KKV-k számára reálisan megcélozható digitalizálási projektek és az azokhoz szükséges eszközök, módszerek lesznek a fókuszban.

A rendezvényen több termék premierre is sor kerül, szemelvények a tervezett programból:

  • Creo 5.0 – rengeteg újdonsággal és meglepetéssel
  • MES Pharis Express – magyar iparra szabott Manufacturing Execution System. Ez a rendszer a sikeres MES Pharis továbbfejlesztése, aminek következtében kisebb vállalatok számára is elérhetővé válik a gyártástervezés professzionális automatizálása.
  • Az Altair solidThinking gyártásorientált megoldásainak bemutatkozása. Könnyen használható, elérhető árú és hatékony szimulációs szoftverek: Click2Cast – öntészet, Click2Form – mélyhúzás, Click2Extrude – műanyag és fém extrudálás.
  • Thingworx 8.0 – a világ vezető ipari IoT platformjának az új verziója
  • Topológiai optimalizálás és a 3D-s nyomtatás

A FOCUS-on bemutatkozik a magyar igényekhez igazított MES Pharis Express

Részletes program és regisztráció itt: www.snt.hu/FOCUS

 

Elképesztő tempót diktál az S&T – 51% növekedés a PLM üzletágban

Az S&T AG a 2016-os 503 millió Euros árbevétel duplázást tűzte ki célul 2018-ra, a növekedést elősorban az Ipar 4.0 megoldásoktól várja a menedzsment. Az organikus fejlődés mellett olyan felvásárlásokkal is erősített a vállalat, mint az ipari automatizálással foglalkozó német Kontron cég beolvasztása.

Az S&T Consulting Hungary is kivette a részét a cégcsoport dinamikus bővüléséből. A 2016-ban 36%-os növekedéssel 10,3 milliárdos rekord árbevételt ért el. Az S&T magyar vállalata évekkel ezelőtt elkezdte szisztematikusan fejleszteni az ipari digitalizációs portfólióját és a támogató csapatot. Ennek a stratégiai gondolkodásnak a gyümölcsei érnek be most. Az S&T Ipar 4.0 megoldásokra koncentráló PLM üzletága 51%-os árbevétel növekedést ért el 2017 első félévében.

S&T Creo Standard új tervezői csomag további információk :

S&T Consulting Hungary Kft.

www.snt.hu/cad, www.snt.hu/ipar40, cad@snt.hu

Hirdetés

További cikkek a témában