Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Electrosub: új helyszínen

Az Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai Konferencia és Kiállítás előkészítése jó ütemben halad, a kiállítói részvétel jelentős, emellett összeállt egy olyan gazdag konferencia program, amihez hasonló még nem volt Magyarországon ebben a szakágban. 

Friss hír a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy az eredetihez képest új helyszín,  a Terminal 1 Event  Center ad otthont az eseménynek..A váltásra technikai okok miatt került sor. Az impozáns új környezet azonban minden igényt kielégít és egyedi, elegáns hátteret biztosít a rendezvénynek.

A megközelítés kiváló, a gépkocsival érkező látogatók díjmentesen parkolhatnak közvetlen az épület előtt, de tömegközlekedéssel is egyszerű eljutni, a 3-as metró végállomásától busz visz a helyszín közvetlen közelébe.

A konferencia iránt érdeklődők összesen 52 előadás közül válogathatnak. Az előadók sorát neves hazai és külföldi szaktekintélyek, szakpolitikusok alkotják. A program már olvasható a rendezvény honlapján. A részvétel díjköteles, de egyben rugalmas is, lehetőség van egy napra, sőt akár csak egy fél napra is befizetni, augusztus 31-ig kedvezményes díjtételek vannak érvényben.

A konferenciához kapcsolódó kiállításon 80 cég termékeit, szolgáltatásait tekinthetik meg a látogatók.

www.electrosub.hu

Electrosub

 

Hirdetés

További cikkek a témában