Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

FIBARO bemutatta a Home Center 3 legújabb okosotthon központot

A FIBARO Home Center 3 olyan okosotthon központ, ami egyrészt FIBARO eszközöket kezel, továbbá többezer Z-Wave protokollon működő hardverekkel és még 100 különböző Nice eszközzel is kompatibilis. Ha ez még nem elég, a Home Center 3 a ZigBee protokollra is elő van készítve. A nagy teljesítményű alkatrészeket és chipeket arra tervezték, hogy az új funkciókat lehetővé tevő későbbi szoftverfrissítések se okozzanak gondot. Az ethernet port és Wi-Fi a központi egység számára a hálózati kapcsolatok szélesebb skáláját biztosítja. A Home Center 3 fordulópont lesz az egész okosotthon piac számára.

A FIBARO Home Center 3 központi egység elegáns megjelenése a megfelelő színek kiválasztásának, a fekete és rézvörös szín harmóniájának eredménye, bármilyen belső térben esztétikusan elhelyezhető. A burkolat speciális borításának köszönhetően a felületén nem maradnak meg az ujjlenyomatok sem.

Íme a FIBARO Home Center 3:

10 éves okosotthon tapasztalat

A legújabb központi egységet a FIBARO 10 éves piaci tapasztalata alapján fejlesztette ki, figyelembe véve a felhasználók, okosotthon telepítők és üzletfejlesztők javaslatait világszerte. A végeredmény egyértelmű: az eszköz beépített antennákkal rendelkezik, amelyek segítségével optimálisan növelhető a hatótávolság, nem igényel vezetékes kapcsolatot a routerrel – a Wi-Fi ezt lehetővé teszi. Az intuitív rendszerbeállítási varázsló segíti a felhasználót az első lépésekben, a telepítők számára pedig a fejlesztési folyamatokat teszi könnyebbé.

Biztonság és stabilitás

Az okosotthon biztonsága és stabilitása mindig a legfontosabb kérdés volt a FIBARO számára. Ezért a vállalat együttműködik a világ vezető biztonsági szakértőivel, mint például a Kaspersky-val, hogy első osztályú védelmet nyújtson az okosotthonokra irányuló hackelési szándékok ellen. A titkosított adatátvitel a helyi és a külső, kifelé irányuló kapcsolatok védelmének első pontja. A készülék képes internet- és cloud hozzáférés nélkül is működni, és a az beprogramozott funkciókat és automatizmusokat ellátni a házban. Ezért nincs kockázata annak, hogy a riasztó rendszer kikapcsolásra kerüljön, ha nincs internetkapcsolat, vagy csak a szolgáltató néhány karbantartási munkát végez. Ha összehasonlítjuk a piacon lévő más eszközökkel, ez az okosotthon központi egység lényegesen gyorsabb, köszönhetően a négymagos processzornak és a 2GB memóriának. A fejlesztés során a tökéletes hardver és szoftver szinergia volt a fő cél.

FIBARO Home Center 3 technikai adatok

Processzor Quad-core Arm Cortex A53 (1.2 GHz)
RAM 2 GB
HDD 8 GB
Tápegység 12V DC
Mérete 220x140x35 mm
Protokoll A rádiófrekvenciák tartománya
Z-Wave (500) 868.0-868.6 MHz 869.7-870.0 MHz
433MHz (OOK, FSK, GFSK) 433.54-433.92 MHz
868 MHz (OOK, FSK, GFSK) 868.3-868.94 MHz
ZigBee 2405-2480MHz
Wi-Fi (802.11 b/g/n/a/ac) 2400-2483MHz 5150-5350MHz
Bluetooth Low Energy 2402-2480MHz

Hirdetés

További cikkek a témában