Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Kiváló hangzású TWS fülhallgató

A különféle elektronikai eszközöknek modern világunkban rendkívül meghatározó szerepük van. Néhány évtizeddel ezelőtt ki gondolta volna ezt? Manapság már a tanyavilágban is egészen biztosan van a háztartásban okostelefon.

A TWS fülhallgató több szempontból is kiváló kiegészítőnek bizonyulhat a mindennapjaink során. Ennek a kütyünek az egyik legnagyobb előnye egy hagyományos kábellel csatlakoztatható fülhallgatóval szemben, hogy itt a Bluetooth technológia jelenti a megoldást az adatátvitelre.

100 órás készenléti idővel és 2-3 órás üzemidővel rendelkezik, vízálló és androidos illetve iOS-es rendszerekkel is kompatibilis, tehát minden tekintetben kiváló választás. A TWS fülhallgatóban mikrofon is van beépítve, tehát a telefonbeszélgetések is leegyszerűsödnek általa, kiváltképp bringázáskor vagy autóvezetéskor, amikor egyébként is a kézben tartott telefonhasználat főben járó bűnnek számít. Ez a roppant praktikus kiegészítő ezáltal a közlekedést is biztonságosabbá teszi, ami a mai rohanó életünkben egyáltalán nem jelent hátrányt. A TWS fülhallgató vásárlását bárkinek megérheti, hiszen egy igen megbízható eszközről van szó, amely aktív zajszűréssel is rendelkezik és a töltési ideje is rövid, mindössze 60 perces. Számos webáruházban, pl. a smartdiszkont.hu internetes áruházban nagyon jó áron hozzáférhető ez a termék, hasonlóan több másik elektronikai eszközhöz illetve kiegészítőhöz. A TWS fülhallgató esetében kiváló ár-érték arányról beszélhetünk, hiszen lehet, hogy egy kicsit magasabb a vételár, mint egy akármilyen másik egyszerű fülhallgatónak, viszont a hangminőség magáért beszél. Emellett viselése is kényelmes, hiszen kitűnő az illeszkedése a fülekbe.

A TWS fülhallgató nem lötyög a hallószervünkbe, egyáltalán nem zavaró az ottléte és mindemellett a kábelhossza is ideális, vagyis se nem túl rövid, se nem túl hosszú. Amennyiben szemet vetnénk egy ilyen modern, kiválóan kivitelezett elektronikai kiegészítőre, akkor a szóban forgó webáruházban otthonunk kényelméből pillanatok leforgása alatt leadhatjuk a rendelésünket.

További cikkek a témában