Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Új kiállítás a CEBIT helyén

A Deutsche Messe AG a nagysikerű CEBIT kiállítás szervezője új digitális eseményt indít Hannoverben a CEBIT helyén!

A Twenty2X a kulcs a digitális átalakuláshoz amely hatalmas lehetőséget nyújt a hazai IKT vállalkozások számára, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal bemutatkozhassanak a német, osztrák és svájci piacokon és konkrét megrendelésekhez jussanak.

A 2020-ban első ízben megrendezésre kerülő új B2B digitális esemény fő látogatói célcsoportja a német nyelvterületen működő (német, osztrák, svájci) 5.000 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kis-, és közepes vállalkozások és Startupok. Az új üzleti esemény célja a vállalkozások üzleti folyamatainak digitalizációjában, digitális átalakulásában való segítség. A Twenty2X kiállítói pedig azon európai kis és közepes méretű IKT vállalkozások, akiknek van olyan szoftveres vagy hardveres megoldásuk, amellyel segíthetik a német vállalatokat.

A TWENTY2X a kulcs a digitális átalakuláshoz. Iparágakon átnyúló új típusú vásári forma, a kiállítás-, a kísérő konferencia-, és a hálózatépítés dinamikus keveréke, amely hatalmas lehetőséget nyújt a hazai IKT vállalkozások számára, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal bemutatkozhassanak a német, osztrák és svájci piacokon és konkrét megrendelésekhez jussanak.

A 3 napos rendezvénynek – 2020 március 17-19. – a hannoveri vásárterület 7-es, 8-as csarnokai, valamint a Kongresszusi központ adnak helyet.

“Célunk, segíteni a kis- és középvállalkozásokat a digitalizációhoz vezető úton, hogy naprakészek lehessenek az innovációk terén, és egyben jól pozícionáltak versenyképes üzleti környezetben.”

– nyilatkozta Dr. Andreas Gruchow, a Deutsche Messe igazgatósági tagja. A TWENTY2X egy új B2B esemény, amely megadja a KKV-knak azt, amivel felkészülhetnek az előttük álló évekre: konkrét megoldásokat, modern technológiákat és a legjobb gyakorlatokat, melyek segítségével megalapozott döntéseket hozhatnak.

www.hannoverkiallitas.hu/twenty2x/

Hirdetés