Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Ingyenesen kipróbálható, professzionális kiértékelő szoftver és új e-learning lehetőségek a GOM-tól

A gyártási- minőségbiztosítási folyamatok optimalizálásakor kulcsfontosságúak a precíz mérési adatok. A 3D méréstechnika nemzetközi szakértője, a GOM a legújabb technológiákkal, a felhasználói igényekkel összhangban fejleszti mérő-kiértékelő GOM szoftver megoldásait, amelyek most 30 napig ingyen próbálhatók ki. Emellett a megújult online GOM Training Center tananyagai is segítik a szakembereket, hogy a legtöbbet hozhassák ki projektjeikből.

 GOM szoftver

A német GOM (Gesellschaft für Optische Messtechnik GmbH.) fő szakmai kompetenciái a 3D méréstechnika, beleértve az ipari 3D koordinátamérő eszközöket, 3D komputertomográfiát és 3D tesztelést. A manuális illetve automatizált 3D digitalizáló rendszerek mellett a gyártó szoftvert is fejleszt, illetve szakmai tréningeket és technikai segítséget nyújt partnereinek.

Jövőbe mutató újdonságok

A felhasználók visszajelzéseit és az iparágspecifikus igényeket figyelembe véve idén is új funkciókkal bővült a GOM szoftver. A virtuális mérőszoba (VMR) felületén például az új “Smart Teaching” funkcióval még hatékonyabban, egyszerűbben végezhetők el az automatizált mérések. Ha például a CAD-adatok változnak, a mérési pozíciók annak megfelelően, automatikusan frissülnek.

A felhasználók a piacon elsőként a GOM Software 2019-ben használhatják az egyedi Virtuális befogás funkciót. Ennek lényege, hogy komplex és sokszor költséges készülékek nélkül, szoftveresen szimulálható a darab leszorított állapota a szabad állapotú adatok alapján. A FEM-alapú számításokkal kapott mérési adatok teljesen megfeleltethetők a fizikai befogással nyert eredményeknek.

Tovább fejlődött az ATOS Professional, az ingyenes GOM Inspect és a GOM Inspect Professional szoftverekben elérhető, felületi eltérés-analízis funkció is. A lemez- és műanyag alkatrészek például már mesterdarabhoz is viszonyíthatók, így az esetleges eltérések még könnyebben azonosíthatók.

GOM szoftver

Az ingyenes GOM Inspect szoftver felhasználói most ráadásul 30 napig ingyen, kötelezettségek nélkül próbálhatják ki a GOM Inspect Professional verziót. Az aktiválás egyszerű, a Professional verzióban készített projektek pedig próbaidőszak után is használhatók. A lehetőséget a GOM a későbbiekben az anyag és mozgás vizsgálatokhoz kifejlesztett GOM Correlate szoftverre is kiterjeszti.

Tanulás egyénre szabva – elindult a GOM Training Center
Hardver és szoftver megoldásai mellett a GOM átfogó szakmai tréningekkel segíti a felhasználókat az alapoktól a haladó szintig. Az új GOM Training Center online felületén a regisztrációt követően a felhasználók e-learning anyagok, speciális online kurzusok közül válogathatnak. Ugyanitt találják az aktuális szoftververziók oktatóvideóit és minta-adatkészleteit is. Az oktatóplatform hatékony kiegészítése a már létező, teljes körű offline, „tantermi” képzéseknek. Az innovatív módszerekkel áttekinthetővé válik a tananyag és könnyebbé, kényelmesebbé a gyakorlás.

A GOM Training Centerben a kezdő felhasználók, érdeklődők is megismerkedhetnek a GOM termékekkel és megtalálhatják saját folyamataiknak megfelelő mérőrendszer- illetve kiértékelő szoftver konfigurációkat.


GOM méréstechnika az Automotive Hungary-n: „A” pavilon, 308E stand

Győződjön meg személyesen a GOM szoftver rendszerek teljesítményéről és találja meg az optimális 3D optikai méréstechnikai megoldást gyártási folyamataihoz!

Bemutatókkal, személyes szakmai tanácsadással várjuk standunkon!

GOM szoftver

GOM szotver

További információ:

www.gom.com

www.training.gom.com

www.r-design.hu

Hirdetés

További cikkek a témában