Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019

Bár az ipar 4.0 ma már egy széles körben használt fogalom, még mindig nem mindenki ugyanazt érti alatta. Sem a szükségességéről, sem a céljáról, sem a bevezetésének módszertanáról nincs egységesen kialakult kép.

Időpont: 2019. október 17.   Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Abban azonban minden szakértő egyetért, hogy aki nem tesz lépéseket a megoldás bevezetésére, az később behozhatatlan versenyhátrányba kerülhet.

Sokszor hallani azt is, hogy az ipar 4.0 a robotokról szól, amíg a folyamatok hatékonyságáról kevés szó esik. Az sem látszik egyértelműen, hogy ez egy egyszeri fejlesztést jelent, vagy része a folyamatos fejlődésnek; illetve, hogy különböző fejlettségi szinten és üzemméretben hogyan javasolt a bevezetése. A konferencia szakmai programja ezeket a témákat dolgozza fel esettanulmányok, vállalati tapasztalatok alapján.

A Portfolio és a MAGE 2015 óta szervez sikeresen közös rendezvényeket, Ipar 4.0 konferenciája második éve az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás hivatalos programja. Célunk idén is az, hogy a teljes magyar iparhoz eljuttassuk a járműiparból átemelhető „jó gyakorlatokat”, innovációkat és más szektorokból is bemutassuk a legjobb hazai ipari digitalizációs fejlesztéseket és példákat.


Normál ár 69 900 Ft+ 27 % ÁFA/fő, kedvezmények:

20% kedvezmény MAGE tagvállalatok számára;

20% kedvezmény az AutoMotive Hungary – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás kiállítói részére;

20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén.


További részletek, jelentkezés >>

Hirdetés

További cikkek a témában