Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Figyelem: karbantartás esedékes!

Az innovatív Brady átvizsgálási időzítő akár életet is menthet azzal, hogy egyértelműen jelzi a gépeken, berendezéseken vagy eszközökön a karbantartás esedékességét.

A LED-jelzőfények távolról is felhívják magukra a felhasználók és a karbantartó szakemberek figyelmet, így segítenek elkerülni az átvizsgálás nélküli vagy elhasználódott berendezések használatát.Itt a karbantartás ideje.

A Brady Corporation karbantartások időszerűségét jelző Brady átvizsgálási időzítője egyértelműen jelzi, mikor esedékes a következő tervezett karbantartás. 7 napos, 30 napos és 365 napos visszaszámlálást biztosító változatok is elérhetők. Mindegyik változatban megtalálható a sötétzöld, világoszöld, sárga és villogó piros LED-jelzőfény, amelyek a nemrég átvizsgált és a bizonytalan között több fokozatban jelzik a berendezések állapotát.

Egyszerű és praktikus

A Brady átvizsgálási időzítő ragasztó, tépőzár, mágnes, csavar vagy gyorskötöző segítségével szinte bármilyen gépen, berendezésen vagy eszközön elhelyezhető. Az előre meghatározott átvizsgálási időtartam végén a címke a címke elemének több mint egy éves lemerüléséig visszaállítható. Az elem állapotjelző folyamatosan jelzi a hátralevő töltöttségi szintet.

Életeket ment

Más megoldásokkal ellentéteben a Brady átvizsgálási időzítő színes LED-jelzőfényei messziről is jól láthatók, és felhívják magukra a felhasználók és a mellettük elhaladók figyelmét. A Brady átvizsgálási időzítővel könnyen észrevehetők a gépek, berendezések és eszközök, így minimálisra csökken a jogszabályok, előírások vagy a cég belső szabályzata által meghatározott karbantartási intervallum túllepésének esélye. Így a Brady átvizsgálási időzítő optimálisan támogatja az életmentő karbantartási beavatkozásokat.

További információért látogasson el a Brady webhelyre, vagy további válaszokért írjon az emea_request@bradycorp.com e-mail címre.

További cikkek a témában