Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Ha október, akkor M+E Open House!

Vásárlóink már megszokhatták, hogy őszi Open House-unk október elején kerül megrendezésre, így már a szeptemberi EMO/AMB-s újdonságokról is be tudunk számolni.

Idén sem lesz ez másként, annyi újdonság lesz, hogy a szakmai részt egy kis „Oktoberfest” hangulat egészíti ki: sör, csülök, bajoros légkör!

De hogy pontosan mi is várható a kemencében sült csülök és a sörök mellett:

Bemutatkozik Magyarországon először a Brother JIMTOF-on debütált újdonsága a fix asztalos Speedio F600X1 megmunkálóközpont.

Ezt a gépet kimondottan acél megmunkálására fejlesztették, minthogy az Y mozgást az asztal végzi, az X mozgást pedig az oszlop, így nagyobb a merevség és nagyobb az asztal terhelhetősége is, jobb forgácsolási paraméterek mellett! A 600 mm-es X és 400 mm-es Y löket mellett megnövelték a Z löketet is: 350 mm-re, a gép 10 000 fordulatú nagy nyomatékú főorsóval érhető el!

Tapasztalatunk szerint a Mitsubishi szikraforgácsológépek iránt egyre nagyobb a kereslet hazánkban is, így két gépük is megtekinthető lesz a nyílt napok alatt: az MV2400S huzalos és az EA 12S tömbös szikraforgácsológép. További jó hír a Mitsubishi EDM háza tájáról, hogy ősztől már ez utóbbi is elérhető a méltán népszerű új D-Cubes vezérlővel, melynek köszönhetően minden lényeges műveleti státusz és az üzemeltetési ciklus előhívható egy érintésre, a gép összekapcsolható meglévő termelés irányító és analizáló rendszerekkel, a „Job Planner” munka ütemező lehetővé teszi, hogy egyszerűen előre vegyük a sürgős munkákat, automatikusan elmentve a félbeszakított munka paramétereit, így az később folytatható azonnal a félbeszakítási ponttól!

Az új Borther Speedio F600X1 fixasztalos CNC megmunkálóközpont

A ROMI az EMO-n mutatja be az új GL ferdeágyas eszterga-sorozatát, melyben újdonságként megjelenik a beépített motororsó, illetve elérhető lesz hajtott szerszámmal, Y tengellyel és ellenorsós változatban is. Opció: a programozható szegnyereg és báb. Két új i-HMI érintőképernyős Fanuc vezérkőcsaláddal rendelhető, verziótól függően.

A ROMI C510 pedig a vegyesüzemű esztergákat képviseli majd. A ROMI C-sorozatú CNC esztergái nagyfokú sokoldalúságot biztosítanak különböző alkatrésztípusok gyors és pontos forgácsolásához. Az C-sorozatba tartozó gépek RMMP (Romi manuális megmunkáló csomag) opcióval is felszerelhetők, ami programozás nélkül teszi lehetővé az egyszerűbb forgácsolási műveletek elvégzését. Az RMMP segítségével a gépkezelő kézikerékkel, vagy akár automata üzemmódban (joystick és indítási ciklus) képes alkatrészeket megmunkálni. Lehetősége van arra is, hogy a CNC-vezérlőn lévő mezők kitöltésével határozza meg az orsó fordulatszámát, az előtolás sebességét, a fogásmélységet, a koordinátákat és a szögeket, majd a ciklus indítás gomb megnyomásával indítsa el a megmunkálási folyamatot.

A Hartfordot az LG 1000 lineáris vezetékes függőleges CNC megmunkálóközpontja, a Nakamura-Tome-t az AS 200L 1 revolverfejes eszterga, míg az Okamoto-t a z ACC63DX síkköszörű képviseli.

Az idén 50 éves Filtermist olajköd elszívói egyre nagyobb szerepet kapnak ebben az iparágban, köszönhetően az egészség-tudatosságnak és az egyre szigorodó előírásoknak. A gyártói előadás keretében megismerkedhetnek a termékpalettával és működésükkel, illetve egy demo egységen megtekinthető lesz a működési elv is!

Szeretettel várunk minden Érdeklődőt hasznos előadásokkal, gépbemutatókkal, kellemes hangulattal!

A borítóképen az új ROMI GL300M – ferdeágyas CNC eszterga látható


M+E OPEN HOUSE

2019. október 9-10.

regisztracio@eszterga.hu

*a részvétel regisztrációhoz kötött


www.eszterga.hu

Hirdetés

További cikkek a témában