Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Mazak az eddigi legnagyobb standdal és 9 új géppel várja az EMO kiállítást

A százéves évforduló évében a Yamazaki Mazak az EMO 2019 kiállításon az eddigi legnagyobb kiállítóterületen, a legnagyobb számú gépet és  automatizálási megoldást mutatja be.

A szeptember 16-21. között megrendezésre kerülő EMO 2019 keretében hét Mazak szerszámgép itt kerül bemutatásra először a világon, két további Mazak szerszámgép európai debütálása mellett.  Megtekinthető lesz még az új INTEGREX Többfunkciós megmunkáló központ,  5-tengelyes megmunkáló, illetve hibrid szerszámgépek és esztergálóközpontok.

Az EMO 2019 kiállításon ‘DISCOVER MORE WITH MAZAK’ tematikával megjelenő Mazak összesen 27 különböző gépet mutat be, kettővel többet, mint az EMO 2017 kiállításon és emellett 16 integrált automatizálási megoldást is megismerhetnek a látogatók.

Az Európai Csoport Ügyvezetője, Richard Smith szerint:

“Idei EMO kiállításunk tematikája ‘Discover more with Mazak’  tükrözi elkötelezettségünket a maximális termelékenység elérésére és ezzel egy időben felhívással ösztönzi a gépek kezelőit, hogy fedezzék fel  a gépek irányításában rejlő igazi lehetőségeket.  Korábban sohasem köteleztük el magunkat arra, hogy ilyen sok gépet  és különböző automatizálási megoldást mutassunk be az EMO-n.”

Így folytatja:

“Ez igazából egy új Felfedezések Kora a felhasználók számára, akiknek kreatívan kell gondolkodniuk, nyitottnak kell lenniük az új technológiákra és munkamódszerekre. A Mazakkal, mint technológiai partnerrel, a gép felhasználók új piacok felé tudnak nyitni, biztosítva ezzel versenyképes piaci helyzetüket és ezáltal jobb, gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínálnak.”

A 3000 négyzetméteres Mazak stand 7 elkülönített zónára lesz osztva – INTEGREX Többfunkciós Megmunkálóközpontok, Hibrid Többfunkciós Megmunkálás, 5-tengelyes Megmunkálás, Lézeres Megmunkálás, Függőleges Megmunkálók, Esztergálás és Horizontális megmunkálás – mind a 27 gép megmunkálási folyamata élőben tekinthető meg a kiállítás alatt. Mindemellett, a Mazak stand bemutatja az Ipar 4.0 megoldásait, úgy mint a Mazak iSMART factory és a SMOOTH Technológiát.

“Integrált automatizáláson lesz a fő fókusz a Mazaknál az EMO 2019 kiállításon, számos különböző megoldás látható majd, mint PALLETECH és Multi-Pallet Pool (MPP), felsőpályás töltő robot (gantry robot) és Automata Munkadarab Cserélő (AWC).”

Továbbá, a Mazak gépek integrálva lesznek számos  automatizálási beszállító megoldásával úgy mint gépkiszolgáló és rúdadagoló.

Smith úr összegzése szerint: Mindez fennállásunk 100. évfordulójával tökéletes összhangban, az eddigi legnagyszerűbb megjelenéssel járulunk hozzá az EMO kiállításhoz. Hosszú utat tettünk meg 100 év alatt, de elhivatottságunk a tökéletesítésre és új technológiák fejlesztésére tisztán megmutatkozik a legfejlettebb gépeink listájában, amit be is mutatunk a kiállításon. Európa minden szegletéből szeretettel várom a kiállítási standunkra a szerszámgép ipar felhasználó közönségét.

https://www.hannoverkiallitas.hu/emo-hannover-2019

Hirdetés

További cikkek a témában