Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Blechexpo 2019

Még több kiállító, még több kiállítási terület.

A fémlemez-feldolgozás Blechexpo nemzetközi vására az illesztési technológiák Schweisstec nemzetközi vásárával együtt új dimenziókat nyit meg! 39 ország körülbelül 1500 kiállítója fogja bemutatni legújabb termékeit és szolgáltatásait 109 000 négyzetméter kiállítási területen, ugyanakkor gyakorlati megközelítéseket mutatnak be a fémlemezből, csövekből és profilárukból készült összetevők és modulok digitalizált gyártásának világába a szakmai látogatók számára.

A 2017-ben tartott legutóbbi Blechexpo/Schweisstec vásárhoz képest a vásár promóciójáért felelős P.E. Schall GmbH & Co. KG magánvállalat közel kétszer annyi résztvevőt regisztrált, többek között Olaszországból, Kínából, Törökországból és Spanyolországból, valamint sok más távoli és közeli országból, amely nem utolsósorban rendkívül pozitív eredményeket vetít elő a kettős vásár folyamatosan növekvő globális jelentőségére vonatkozóan.

A stahlnews.de és a ZVEI hegesztési technológiai osztály partnerekkel együttműködésben szervezendő kiegészítő programnak köszönhetően (Blechexpo kiállítói fórum, Blechexpo szakmai nap, ZVEI hegesztési nap) a világ különböző pontjairól érkező szakmai látogatók információkat és ismereteket gyűjthetnek, hogy gyártási létesítményeiket versenyképesebbé tegyék, mint valaha.

www.blechexpo-messe.de

Hirdetés

További cikkek a témában