Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

T High 1894: A Renault Trucks Jubileumi limitált szériája

A Renault Trucks 125 éves évfordulóját a T High 1894-es limitált szériával ünnepeli.

A márka történelmét és a modern stílust ötvöző modellt csak az európai piacra fogják gyártani mindössze 125 példányban.

125 év innovációjának és szaktudásának ünnepléseként a Renault Trucks fellebbenti a fátylat új limitált szériás modelljéről, a T High 1894-ről. A francia gyártó a Berliet logót idéző színekkel a történelmi gyökerei előtt tiszteleg.

A fülke színe egy különleges éjszínkék árnyalat. A jármű bizonyos részei, mint például a lökhárító, aranysárga színt kaptak, másokat pedig, mint például a keréktárcsák, pirosra festettek.

A T High 1894 fülkéjét aranyszínű légkürtök és tetőlámpák díszítik.

A jármű grafikai elemei, mint az « Edition 1894 » felirat a fülke két oldalán és a hátulján, a dinamizmust hangsúlyozzák. Az oldalsó burkolatokon egy kifejezetten erre az évfordulóra készült logó látható: a márka ikonikus járműveinek apró képei alkotják a Renault Trucks logó gyémántját, és formázzák középen a Berliet logó mozdonyát.

A fülke belsejében visszatérnek a külső színek: a műszerfal és a kormánykerék berakása éjszínkék, az ajtó belső burkolata pedig piros-kék berakásokat kapott. A piros színnel körbefuttatott légbefúvók egészítik ki a belső harmóniát. A fekete bőrrel bevont Recaro® ülések pirossal szegettek, a fejtámlába aranyszínnel hímezték az « Edition 1894 » logót. A T High 1894 modell fülkéjében a szőnyeg is pirossal szegett, a körbefutó függöny pedig aranyszínt kapott.

A különleges modellben megtalálhatók a magas szintű komfort felszereltség elemei, mint a panoráma műszerfal, melynek LCD kijelzőjén az « Edition 1894 » logó jelenik meg indításkor,

valamint egy másodlagos ROADPAD+ képernyő tolató kamerával. Ami a teljesítményt illeti, a limitált modell 13 literes, 520 LE-s hajtóművet kapott.

Hirdetés

További cikkek a témában