Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A Takumi új értékesítő partnere Magyarországon

2019 eleje óta új értékesítő partnerként a Single Product Kft.-t vezető Singlár Sándor felel a Takumi gépek magyarországi értékesítéséért. A szakember ebben az interjúban elmeséli, honnan ismeri ilyen jól a gépeket és a piacot.

 Singlár úr, minek köszönhető, hogy a Takumi magyarországi értékesítő partnere lett?

Gépészmérnök a végzettségem, és 1984-től 1992-ig több éven át Németországban dolgoztam, többek között a MAN Roland CNC gépein. Ezáltal kiismerem magam a gépgyártásban. Magyarországra visszatérve értékesítési tapasztalatot szereztem, majd megpályáztam különböző gyártók képviseletét. 1998 óta képviselem a HURCO vállalatot Magyarországon, és immár a Takumit is.

Mikor hallott először a Takumiról?

Mintegy három évvel ezelőtt. Amikor a HURCO elhatározta, hogy a meglévő forgalmazói és szervizhálózatot a Takumi esetében is alkalmazni fogja, felajánlották számomra a képviselet lehetőségét. Ez örömömre szolgál, hiszen így az ügyféligények rendkívül széles skáláját tudom lefedni.

Hogy megy a magyarországi üzlet?

Kiválóan. A szerszám- és formagyártás fontos ágazat számunkra. A szerszámgyártás terén nagyon jól állunk, Takumi gépekkel pedig elérhetjük a formagyártásban tevékenykedő nagyobb ügyfeleket.

www.singleproduct.hu

Hirdetés

További cikkek a témában