Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

HYUNDAI KF sorozat

A HYUNDAI WIA Szerszámgépek gyártója a MACH-TECH látogatói számára az A pavilon 112F standon mutatja be a függőleges megmunkáló központok új generációját, a KF sorozatot.

A KF sorozat az F sorozat új modelljeit jelenti az F400/F500/F650 mellett, amely a HYUNDAI WIA függőleges megmunkáló központok ismert képviselője. Moduláris felépítése és a főorsóválaszték számos különböző feladatra alkalmassá teszi a KF sorozatot, kezdve az általános megmunkálási műveletektől, egészen a csúcsminőségű szerszámgyártásig.

A KF sorozat forgácskezelési rutinja jelentős fejlesztéseken esett át. A megmunkálás közben képződő forgács eltávolítását csigás forgácskihordó rendszerek végzik a munkatérből, amelyek alapfelszereltségként a gép mindkét oldalán elhelyezésre kerültek. Továbbá, a felhasználó kiválaszthatja a képződő forgács formájához legmegfelelőbb forgácskihordó rendszert. A hevederes forgácskihordók mellett a görgős rendszerek is elhelyezhetők a szerszámgép bal és jobb oldalán, valamint a hátsó felén ezekkel a folyó és nyírt forgácsdarabok távolíthatók el. A kaparóléces forgácskihordó rendszerek a gépek bal és jobb oldalára telepíthetők, ezzel a töredezett forgács elvezetése oldható meg. A különböző forgácskihordók a felhasználó igényeinek és az üzemi terület elrendezésének megfelelően telepíthetők, a legmegfelelőbb forgácseltávolítás és az optimális helykihasználás érdekében.

www.origocnc.hu

Hirdetés

További cikkek a témában