Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Díjnyertes mérőeszköz a még hatékonyabb gyártásért

Két új 3D lézerszkennert mutatott be a Creaform.

Négy éves fejlesztést követően mutatta be a kanadai gyártó az új HadySCAN 3D™ hordozható lézerszkennerek új generációját, az eddig is sebességrekorder készülékeket még precízebbé és gyorsabbá téve, miközben a sorozat védjegyének számító valódi hordozhatóság sem szenvedett csorbát.

A nagyobb mérési sebesség kézzelfoghatóan növeli a hatékonyságot, ezért is került fókuszba a fejlesztés során. Az eredmény: a HandySCAN 3D™ csúcskészüléke, a Black Elite kétszeres mérési felbontás mellett háromszor gyorsabban dolgozik az eddigi rekordernél, már 1,3 millió mérést végez másodpercenként, így minden eddiginél hatékonyabban tudja támogatni a magas minőségű gyártást.

Új felhasználási területek

A Creaform kiemelte, hogy a HandySCAN 3D™ ezzel a teljesítménnyel és felbontással már hatékony közbenső méréseket végezhet olyan gyártáselőkészítés során is, ahol öntő- vagy présformákkal végzik a sorozatgyártást. Elég egy gyors ellenőrzés a lézerszkennerrel a forma előkészítése közben, hogy a készülék kiemelje, mely formák azok, amelyeket nem érdemes CMM-es végellenőrzésre továbbküldeni, így sokkal hatékonyabbá teszi az amúgy időrabló módosítási köröket.

A HandySCAN3D™ főbb jellemzői:

  • Pontosság 0,025mm-ig
  • Beolvasástól a térhálós modellig másodpercek alatt
  • ISO 17025 hitelesített
  • Egész világot lefedő terméktámogatás
  • Nagy beolvasási felület
  • Szabadalmaztatott technológia

Töltse le a termék angol nyelvű részletes leírását!

Megújult a Go!SCAN3D is

Az ipari metrológiában használatos HandySCAN 3D™ mellett megújult a Go!SCAN sorozat is, amely fehérfényű rendszert használva a céltárgy színes textúráját is beolvassa, így ideális kulturális örökségvédelemre, oktatásra, VR alkalmazások gyors építésére, építészeti alkalmazásokra, de emellett egyre többször használják kriminalisztikában is. Ez a készülék is jóval gyorsabb lett, mint az elődje, már 1,5 millió mérést képes másodpercenként végezni, miközben 24 bites színmélységben térképezi fel a felszín textúráját.

A Creaform mindkét újdonsága új formát kapott, ötvözve az eddig is kiemelkedő ergonómiát a high-tech dizájnnal. Az elsőrangú formatervezést és használhatóságot ismerte el a világhírű Red Dot Award is, amely 2019-ben díjnyertes készüléknek választotta a HandySCAN 3D™ és a Go!SCAN3D készülékeket.

A Go!SCAN3D főbb jellemzői:

  • Részletgazdag beolvasás és digitalizálás
  • Azonnal használatra kész
  • Pontosság 0,05mm-ig
  • Színbeolvasás
  • Egész világot lefedő terméktámogatás
  • Szabadalmaztatott technológia

Töltse le a termék angol nyelvű részletes leírását!

Nézze meg személyesen a HandySCAN3D-t Ipar Napjain!


A Creaform hazai forgalmazója, a Werth Magyarország elhozza bemutatni az április végén debütált új HandySCAN3D-t az Ipar Napjai kiállításra is. Ismerje meg testközelből a díjnyertes lézerszkennert a Werth Magyarország standján a G pavilon 103P standján!


Amennyiben bővebb információt szeretne a két készüléksorozat valamelyikéről, keresse bizalommal a Werth Magyarország szakembereit a +36 29 611 020 telefonszámon, vagy az info@werth.hu címen. Regisztráljon az ingyenes belépőért a MACH-TECH Ipar Napjai kiállításra!

Hirdetés

További cikkek a témában