Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Csúcskategóriás szerszámgépek, automatizált gyártócella!

Lézeres felület texturálás és 3D fémnyomtatás előadások a Galika szakértőitől: 2019. Május 15-én 10:30-11:30, Május 16-án 10:00-11:00, Helyszín: F pavilon, Rubin terem.
Jelentkezés az űrlap kitöltésével itt:

Galika jelentkezési űrlap

vagy e-mailben : g.szabo@galika.hu

Ezúton szeretnénk Önt és kollégáit meghívni a 2019.május 14-17 között megrendezésre kerülő Mach-Tech kiállításra. Idén olyan újdonságokkal készülünk, melyek nem szokványosak egy hazai vásáron. Bemutatjuk a GF Machining Solutions automatizált gyártócelláját szerszám- és formagyártóknak, melynek főbb berendezései a Mikron MILL S 600U 5-tengelyes, lineár motoros HSC megmunkáló központ, egy AgieCharmilles FORM P 600 tömbös szikraforgácsoló berendezés, melyeket a System 3R Transformer robot szolgál ki. Hazai vásáron először találkozhatnak egy 6 orsós CNC esztergával az Index MS 40C-vel. Európában  nálunk debütál a legújabb Studer Favorit palást- és furatköszörű. Ezen kívül kiállítjuk a Jung J600 sík- és profilköszörűt, valamint két mérőgépet: a multiszenzoros OGP CNC 200-at és a RAM Sanp DM 200 ultragyors mérőberendezést.

KIÁLLÍTOTT BERENDEZÉSEINK (A pavilon 204A stand)

GF Machining Solution gyártócella a legmodernebb szerszámgépekkel.  A felállítási terv a képen láthatóhoz nagyban hasonlít. A cella vezérlését a felhasználó barát Workshop manager szoftver biztosítja. 170 elektródának, 5 nagy palettának van hely a tárakban, melyeket chip azonosítással látunk el. Ezúton is köszönjük a GNSZ Tervező Kft. megrendelését!

Hazai kiállításon most először 6 orsós CNC esztergát mutatunk be a látogatóknak. Az INDEX MS 40C kielégít minden követelményt és a legszigorúbb elvárásokat is teljesíti, ha precizitásról és termelékenységről van szó.

Magyarországon piacvezető Studer Favorit CNC új modellváltozata a Studer Favorit 400 mm-es csúcstávú palást- furatköszörűjének még európai bemutatója sem volt, így nálunk tekinthető meg először.

J600 modelljével a JUNG a legnagyobb precizitás és legjobb felületminőség szolgálatában álló, modern sík- és profilköszörű gépet ismerhetnek meg látogatóink.

Lézeres felület texturálás és 3D fémnyomtatás előadások

A GF Machining Solutions új, lézeres texturáló termékcsaládja olyan eszközt ad az ügyfelek kezébe, mellyel versenyképességüket a végsőkig fokozhatják. Használja fel új lézertechnológiánkat két és háromdimenziós tárgyak hatékony és megismételhető texturálására, gravírozására, mikrostrukturálására, jelölésére , feliratozására és lézeres felület szórására. Az AgieCharmilles új LASER S szériája egy hatékony, teljesen digitális, minden egy gépben lézeres texturálási megoldás, mely kompromisszumok nélkül biztosítja a legjobb minőséget.  Használja ki a  LASER S 1000 U és LASER S 1200 U gépek nyújtotta lehetőségeket , kombinálva a legújabb innovációinkkal – mint a  Smarpatch és Smartscan szoftverek, integrált szkenner vagy a dupla lézerforrás– hogy mindig lépéselőnyben legyen versenytársaival szemben.

A GF Machining Solutions és a 3D system együttműködésében a 3D fémnyomtatás teljes megoldását kínáljuk. A DMP Factory 500 berendezés egy muduláris felépítésű rendszer, mely összeállítása az ügyfelek igényeinek megfelelően történik.

VÁRJUK SZERETETTEL, LÁTOGASSON MEG MINKET!

A házias ételekről ismét a szatmári csapatunk gondoskodik!

www.galika.com

Hirdetés

További cikkek a témában