Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

A VARIAXIS j-600/5X rendkívül hatékony összetett felület megmunkálást tesz lehetővé

A Yamazaki Mazak VARIAXIS j-600/5X függőleges megmunkáló központja olyan ügyfeleink számára lehet ideális választás, akik különösen magas fokú termelékenységet igényelnek, vagy akik még csak most kezdik beépíteni a szimultán 5-tengelyes megmunkálási megoldásokat a termelésükbe.

A VARIAXIS képes az előmunkálatlan nyersanyagból egy befogásban kialakítani a kész darabot, így alkalmas a DONE-IN-ONE megmunkálásra, drámaian csökkentve a főidőket és a többszöri ismételt beállítások kiküszöbölésével javítva a munkadarab pontosságot.

A merev gépvázzal, minden tengelyén görgős lineárpályákkal, forgástengelyein pedig görgős csigahajtással rendelkező, a VARIAXIS kiváló pontosságot biztosít. Ezen kívül a gép nagy pontosságú forgó/billenő asztala szimultán 5-tengelyes megmunkálást tesz lehetővé.

A 12,000 rpm fordulatszámú orsó kivételes forgácsolási sebességekre képes, így a teljes megmunkálási időt csökkentve maximális termelékenységet tesz lehetővé.

A VARIAXIS minimális helyigényével ideális választás még a legkisebb alapterületű műhelyekbe is, továbbá a kényelmes munkadarab ki- és berakodást segítő felső nyílással is el van látva. Kiegészítő két palettás palettacserélő rendszer szintén elérhető a kezelő nélküli megmunkálás biztosítására.

A j-600/5X SmoothX vezérléssel – a Mazak SMOOTH Technológiájának 5-tengelyes megmunkálásra specializált verziójával – van ellátva, ami ferde felületek esetén is egyszerű és kényelmes programozást tesz lehetővé.

További információk: www.mazakeu.hu/hu/minden-gep/variaxis-i-600/

Hirdetés

További cikkek a témában