Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

CAD/CAM/PLM

Megérkezett a Creo 6.0, itt a VR ideje

Új funkciók a kiterjesztett valóság, a valós idejű szimuláció és az additív gyártás területén; általános felhasználói élmény és felhasználói felület modernizálás, alap produktivitási fejlesztések a Creo 6.0-ban.

Augmented Reality együttműködés

A Creo 6.0 minden munkahelyre elhozza felhő alapú AR erejét. Könnyedén és biztonságosan tekintheti meg és oszthatja meg terveit kollégáival, vásárlóival, beszállítóival és partnereivel. Érje el a terveket bárhonnan, bármikor. A Creo 6.0-ban az AR még jobb lett. Akár 10 tervet is publikálhat és menedzselheti, hogy ki férhet hozzá az AR élményekhez. A régi terveit eltávolíthatja, ha már nem aktuálisak. Ezen felül a publikált élmények már HoloLens-szel vagy QR kódokként is elérhetők.

ÚJ – Creo Simulation Live Powered by ANSYS

A Creo Simulation Live villámgyors és egyszerű szimulációs megoldást hoz a tervezői környezetbe, valós idejű visszajelzést adva a termék módosítások hatásairól. Így több tervezési alternatíva próbálható ki gyorsabban az optimális megoldás elérése érdekében.

Additív gyártás

A Creo 6.0 erőteljesebb és rugalmasabb munkamódszereket és funkciókat biztosít a 3D-s nyomtatáshoz a rácsszerkezetek tervezéséhez és gyártásához. Új, haladó parametrikus rácsozatok, építési orientáció definíció, és új szeletelési módozatok segítika  3D-s nyomtatást. Ezen felül jelentős teljesítmény növekedést is hoz az új verzió.

  • Újfajta rácsozatok támogatása
  • Nyomtási irány analízis és optimalizálás
  • Szeletelés és 3MF támogatás

Alapvető produktivitási fejlesztések

  • Gyorsítsa fel a munkát a modernizált felhasználói felülettel és munkamódszerekkel:
  • Új mini eszköztárak építőelemek létrehozására és módosítására
  • Modernizált építőelem vezérlőpult
  • Továbbfejlesztett modellfa

https://snt.hu/ipar40/creo/creo60/

Hirdetés

További cikkek a témában