Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Logisztika

Az autóipari legendák szárnyra kelnek

Prototípusok, design tanulmányok, klasszikus és legendás autók – ilyen értékes rakományokat kezel a DB Schenker gépjármű divíziója, a Stuttgarti Repülőtér Gépjármű Szállítmányozási Részlegében.

A gondosan válogatott szakmai személyzet és a fejlesztési csapat gyakran kap megbízást pótolhatatlan autóipari kincsek világszintű szállítmányozására. Egyetlen megbízás esetében sem szabad hibázni – a csomagolástól a szállításon át a biztosításig, minden folyamatnak megfelelően kell működnie. 

A legendás Porsche 64 útja Hamburgból, Stuttgarton keresztül Los Angelesbe vezet

A Porsche 64, minden Porsche sportautó ősének útja is így zajlott a hamburgi PROTOTYP Autómúzemból, a méltán híres Petersen Autóipari Múzeumba Los Angelesbe, légi szállítással.

“Egy megbízás, amely hatalmas szakértelmet, megfelelő gépparkot és megkérdőjelezhetetlen elhivatottságot igényel. Pont nekünk lett kitalálva.”

– Ian Bennett, DB Schenker gépjármű szállítmányozási divíziójának munkatársa osztotta meg gondolatait a megbízással kapcsolatban

“Hatalmas köszönettel tartozunk a DB Schenker csapatának, különösen Ian Benettnek. Saját gyermekeként vigyázta a Porsche 64 épségét – megbízóként, ettől többet kérni sem lehet!”

Forrás: DbSchenker

Hirdetés

További cikkek a témában