Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

Mikroszkópos megoldások, testre szabva

A precíziós, nagy felbontást biztosító mikroszkópok elengedhetetlenek az ipari felhasználók számára.

1993-ban alakult Elektro-Optika Kft. komplett szolgáltatáscsomagot kínál, amely magába foglal minden mikroszkópokkal kapcsolatos tevékenységet, úgymint a forgalmazást, szervizt, bérbeadást, és egyedi műszerek gyártását.  A termékeik számos helyen megtalálhatók az országban, legyen szó iskolákról, egyetemekről, laboratóriumokról, az egészségügyről, vagy az iparról.

A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás az utóbbi években kiemelkedő sikereket ért el az ipari ellenőrző mikroszkópok fejlesztésében. A siker kulcsát az egyedi tervezésű és kialakítású, kiváló minőségű optikai rendszerek jelentik, amelyeket számos nagy autóipari vállalatnál használják az alkatrészek minőségének vizsgálatára.

A mikroszkópos rendszerek kompakt kivitelűek, fejlett, nagy felbontású HD kamera rendszerrel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a képek dokumentálását, a képen történő méréseket, valamint nagy felbontású videók rögzítését, és ezek hálózaton történő megosztását. Az ilyen helyeken használt mikroszkópok nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért kialakításuk a gondos tervezésnek köszönhetően olyan, hogy a rendszeres karbantartás mellett sokáig megőrizzék tartósságukat. A minták vizsgálatához nemcsak jó minőségű optikai rendszer szükséges, hanem megfelelő megvilágítás is. Ez sokszor speciális egyedi tervezésű fényforrásokat igényel.

Az Elektro-Optika Kft. ügyfeleinek lehetőségük van az egyedi igény szerint kialakított próbaműszerek tesztelésére. A teszt során gyűjtött további tapasztalatok szükség esetén a végleges konfigurációba is beépíthetők, ennek eredményeként létrehozva az ügyfél számára maximálisan testreszabott műszert.

Az Elektro-Optika Kft. gyors hibaelhárítást biztosít a szerződött ügyfelek számára.  Magasan képzett, tapasztalt szakemberek – akik már több mint 6-40 éves szakmai múlttal rendelkeznek- végzik a mikroszkópok helyszíni vagy a szervizben történő javítását. A szolgáltatások keretében a javítás idejére díjmentes cserekészülék is igényelhető. Az új mikroszkópokra típustól függően 2 és 5 év a vállalt garancia. Az alkatrészek utánpótlása a törvényben meghatározott módon, 15 évig biztosított.

Az Elektro-Optika Kft. kidolgozta az eszközbérlés rendszerét is olyan esetekre, amikor a mikroszkóp közvetlen beszerzése nem megoldható. Az új és használt műszereket minimálisan egy hónapra lehet kibérelni, amelynek feltételei eszközönként eltérők, erről ajánlat formájában kapnak tájékoztatást az érdeklődők.

Az Elektro-Optika Kft. nap mint nap Ügyfelei rendelkezésre áll, mind levélben, mind telefonon, mind pedig személyesen is. A partneri hálózat folyamatos bővítése érdekében a cég rendszeresen vesz részt a magyar autóipari beszállítók és más ipari cégek évente megrendezésre kerülő kiállításain. Itt kerülnek bemutatásra a legújabb mikroszkópok és fejlesztések.

A pozitív tapasztalatok alapján, több a hazai piacon is jelenlévő, nagy autóipari gyártó, mint például az Audi Hungaria, a Bosch, a Denso, a Continental, valamint a Linamar is az Elektro-Optika Kft. termékeit választotta, és megelégedettséggel használja azokat.

További Információk: www.elektro-optika.hu

Kép: Evidently Cochrane

Hirdetés

További cikkek a témában