Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Lemezmegmunkálás GEKA gépekkel

A GEKA gépek a legkorszerűbb technológiát képviselik a piacon.

A gyors és pontos megmunkálások megbízható hátteret biztosítanak a versenyképes termékek előállításához.

GEKA 15 000 m²-es gyárterültén, vezető mérnökök irányításával és technikai személyzetével fejlesztette ki és folyamatosan a rendkívül sokoldalú gyártási funkciókkal felszerelt gépeit. A legújabb technológiák és kutatások eredményeit, több szabadalmaztatott eljárást, műszaki megoldást felhasználva törekszenek arra, hogy termékeik a legjobb minőséget képviseljék. A cég üzletfilozófiája a folyamatos fejlesztés melynek eredménye a legkorszerűbb technológián és kivitelezésen alapuló minőségi gépek gyártása, elérhető áron.

A Geka egyik szolgáltatása az ügyfelek igényeinek figyelembevételével, a hidraulikus lyukasztó szerszámokhoz speciális kiegészítők és szerszámok készítése. Ez a folyamatos innovációnak és fejlesztésnek köszönhető.

HYDRACROP gépcsalád –Kéthengeres megmunkálás

A GEKA kéthengeres gépei rendkívül széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. Képzet és gyakorlott mérnökök által hatékony CAD technológia segítségével tervezték a GEKA HYDRACROP hidraulikus acélmegmunkáló berendezéseinek széles skáláját, létrehozva ezzel a laposacél és profilanyagok lyukasztásának, hajlításának és darabolásának leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldását. Öt különböző munkaállás található a gépen, melyet a – berendezés két végén elhelyezkedő – két független hidraulikus henger működtet. E két önálló vezérlésű hidraulikus henger segítségével szerszámcsere nélkül, egy időben, egymástól függetlenül 5 munkaállomáson (lyukasztó, kicsípő, rúdanyag daraboló, laposacél darabolóm, szögvas daraboló) végezhetünk megmunkálásokat, akár kétszeres termelékenységgel.

A modellek két kivitelben érhetőek el – S (250mm-es) és SD (500mm).

típusai:

Hydracrop 55/110

Hydracrop 80/150

Hydracrop 110/180

Hydracrop 165/300

Hydracrop 220/300

Specifikáció:

BENDICROP – idomacél megmunkáló

A GEKA BENDICROP modell a profil- és lemezmegmunkálások mellett már élhajlító funkcióval is felszerelt. A fémmegmunkáló és szerkezetgyártó cégek részére kifejlesztett modell 5 munkaállomással és a CE szabványoknak megfelelő élhajlító egységgel működik.

A bendicrop sorozat az egyetlen olyan hidraulikus megmunkáló gép, amelyen hajlítani is lehet. A késtartó vertikális mozgásának köszönhetően mind az öt munkaállomáson kiváló teljesítménnyel dolgozhat. Új, torzulás biztos rendszerrel felszerelt felső és alsó pengékkel szerelték fel a gépet. A gépek igény szerint további kiegészítőkkel (csőkicsípő, kopoltyúzó, villás kicsípő stb…) bővíthetőek.

típusai:

Bendicrop 50

Bendicrop 60 S és SD

Bendicrop 85 S és SD

Specifikáció:

További információk: www.ge-co.hu

Hirdetés

További cikkek a témában