Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Fokozott termelékenység a Mazak VTC-800/30SR-rel

A Mazak rendkívül sokoldalú függőleges mozgóoszlopos megmunkálóközpontja, a VTC-800/30SR 5-tengelyes kontúrozásra is alkalmas, így akár repüléstechnikai vagy más, általános beszállítói megmunkáláshoz is ideális választás.

 

Kifejezetten az extrém hosszú és nehéz munkadarabok megmunkálására tervezett VTC-800/30SR fix ággyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a munkadarab túlnyúlását gépburkolattal való ütközés nélkül, és helyigényének megfelelően nagy munkateret is biztosít.

A maximális termelékenységet a gép nagysebességű, 18 000rpm-es  35kW-os (50% ED) maróorsója biztosítja. Az orsófej forgó B-tengellyel rendelkezik, ami a forgóasztallal együtt komplex geometriák  és kontúrok 5-tengelyes szimultán megmunkálását teszi lehetővé csökkentett beállítási időkkel.

A Mazak NC forgóasztala további rugalmasságot biztosít függőleges vagy vízszintes szerelési lehetőséggel a gép jobb és bal oldalán. A holtjáték-mentes henger görgős hajtás pontosságot és jó ismételhetőséget biztosít. A hosszú gépasztal két külön munkatérre bontható, így további rugalmasságot, kétoldali betöltést és sorozatgyártást tesz lehetővé.

A VTC-800/30SR a világ leggyorsabb vezérlésével, a Mazak Smooth X-szel van ellátva. Mint minden Mazak technológia, a SmoothX kialakításánál is az operátor kényelmét tartották szem előtt. Emiatt a 19″-os érintőképernyővel ellátott operációs panel a kezelőnek megfelelő pozícióba dönthető.

A SMOOTH CNC számos – az operátort segítő – alkalmazást tartalmaz, mint a Smooth API (Alkalmazás Programozó Interfész), ami segíti a kapcsolatlétesítést a SMOOTH CNC és nem-Mazak szoftverek, mint automatizációs rendszerek és mérőszoftverek között.

További információk: https://www.mazakeu.hu/

Hirdetés

További cikkek a témában