Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

A kiállítás hét éve azzal a céllal került létrehozásra, hogy a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig az ipar szakmai szereplői találkozhassanak egymással.

Sokan új megrendeléseket várnak egy kiállítástól, míg mások megerősítést, hogy az általuk választott irány megfelel az iparág meghatározó szereplőinek. Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik megjelenésükkel és bemutatkozásukkal új munkatársaikat igyekeznek megtalálni! Bármelyik szempont lehet fontos, hiszen minden vállalat más pozícióban van. A kiállítás tartalmi fejlődése követte az iparág változásait és olyan programokat és találkozási lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak a fejlődésben, hogy válaszokat találjanak a kérdéseikre.

LÁTOGATÓK – 10.000 SZAKEMBER

2018-ban 30 országból érkeztek járműipari szakemberek a kiállításra. A 10.000 szakmai látogató 63%-a döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban és 80%-uk tervezi, hogy jövőre is ellátogat a rendezvényre. Az előregisztráció során megadott adatok alapján az is kiderült, hogy a látogatók 38%-a mérnök.

A következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2019. október 16-18. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Legyen Ön is részese a magyar járműipar találkozójának!
Kedvezményes jelentkezési határidő: 2019. február 28.

Bővebb információ és jelentkezés: www.automotivexpo.hu ; automotivexpo@hungexpo.hu

Hirdetés

További cikkek a témában