Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Electrosub Konferencia és Kiállítás

Az Electrosub létrehozásnak legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása annak érdekében, hogy Magyarország megőrizhesse vezető szerepét ebben az ágazatban a közép-kelet európai térségben.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget, Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, védnökséget vállalt az Electrosub felett. A két magas rangú kormánytisztviselő megtisztelő szerepvállalása és támogatása egyértelműen jelzi, hogy a kormány kiemelt jelentőséget tulajdonít ennek az ágazatnak. Ezek a törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival. A rendezvény decemberben fontos állomáshoz érkezik, többek között elkezdődik a területosztás és beindul az operatív szervezés. Az eddig regisztráltak a 2017-es rendezvény területi foglalásait már túl is lépték. A szervezők számítottak a növekvő érdeklődére, ez volt a legfőbb oka, hogy az esemény új, a korábbinál nagyobb helyszínen, a budaörsi Fusion Élmény és Szabadidőközpontban kerül megrendezésre.

Electrosub

Az esemény nemzetközisége is növekszik, több külföldi cég részéről van érdemi érdeklődés a részvétel iránt. A német, osztrák cégek mellett kiállítók érkeznek Lengyelországból, Észtországból, Japánból, Kínából, Törökországból. Az ágazat tekintélyes nemzetközi szervezete az amerikai székhelyű IPC /Association Connecting Electronics Industries , arany szponzorként 2019-ben ismét jelen lesz és megszervezi a tavaly nagy sikerrel debütált forrasztási versenyt mind a profik, mind a diákok, amatőrök körében. A szervezők kiállítóként, szponzorként várják az elektronikai ipar szakterületein tevékenykedő cégeket, intézményeket. Jelentkezési dokumentáció, részvételi feltételek és további információ a honlapról letölthető.

www.electrosub.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában