Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

PowerVault tárolók kkv-k számára

A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerVault ME4 sorozatot, a belépő szintű tárolók következő generációját kis- és középvállalkozások számára.

Az új termékcsalád teljes körű vállalati szolgáltatásokat kínáló, egyszerű, gyors és megfizethető opció, amely segíthet a szervezeteknek korszerűsíteni az informatikai folyamatokat, és növelni az alkalmazásaik teljesítményét. Az IDC adatai szerint a Dell 31,6 százalékos bevételrészesedése a belépő szintű külső tárolók szegmensében nagyobb, mint az utána következő hat versenytársé együtt1. Világszerte több mint 400 000 PowerVault egység működik.

A kis- és középvállalkozások igényei hasonlóak, mint a nagyobb vállalatoké, csak kisebb költségvetés és kisebb létszámú informatikai csapat áll rendelkezésükre. A vállalkozásoknak meg kell találniuk az egyensúlyt az ár és a teljesítmény között, és egyszerűen használható és felügyelhető tárolómegoldásokat érdemes választaniuk. A Dell EMC úgy alakította ki a PowerVault ME4 Series termékcsaládot, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, és egy szolgáltatásokban gazdag, mégis megfizethető megoldást kínáljon, amelyet egyszerűen lehet telepíteni és használni.

A PowerVault ME4 Series tárolók teljes körű vállalati szolgáltatásokat kínálnak. Kimondottan a kis- és középvállalkozások számára fejlesztették, az ügyfelek 15 perc alatt telepíthetik és bárhonnan felügyelhetik egy egyszerű webes felhasználói felület segítségével.

Az új PowerVault ME4 Series termékcsalád jelentősen fejlődött a kapacitás, a teljesítmény, az egyszerű használat és a szolgáltatások területén a Dell EMC korábbi belépő szintű rendszereihez képest. 75 százalékkal több meghajtóval rendelkezik, ezáltal 122 százalékkal nőtt a nyers tárolókapacitás, és négyszeresére nőtt az olvasási IOPS-teljesítmény.

Ideális választás lehet számos blokkalapú tárolási felhasználási területhez, például videokamerás megfigyeléshez, HPC-hez, virtualizációhoz/VDI-hez, belépő szintű SAN megoldásokhoz, alacsony költségű konszolidációhoz, videószerkesztéshez, NoSQL-adatbázisokhoz, valamint közvetlenül csatlakoztatott vagy OEM-megoldásokhoz.

A PowerVault ME4 sorozat egy olyan belépő szintű tárolócsalád, amely az alábbi vállalati szintű teljesítményt és szolgáltatásokat kínálja:

  • Rugalmas tárolókonfigurációk – A három modell 12–84 tárolómeghajtót kínál, a flash meghajtók aránya 0 és 100 százalék között szabadon választható, és az SSD-k és HDD-k bármilyen kombinációja támogatott. Ez lehetővé teszi a flash meghajtók optimális teljesítményét és az alacsony válaszidőket.
  • Vállalati szintű kapacitás és teljesítmény – A PowerVault ME4 Series akár 4 PB-ig bővíthető, és 320 000 IOPS teljesítményre is képes.2
  • Teljes körű szoftvermegoldás – Minden, amire a vállalkozásoknak szükség lehet az adatok felügyeletéhez és védelméhez, valamint az üzletmenet támogatásához: beépített adatvédelem, thin provisioning, távoli replikáció, pillanatképek, háromszintes rétegkezelés, kötetklónozás, integráció a VMware vCenterrel és az SRM-mel, meghajtó szintű titkosítás és egyéb szolgáltatások.

A PowerVault ME4 Seriest minden tekintetben az egyszerű használatra tervezték. Az ügyfelek 15 perc alatt telepíthetik, és további 15 perc alatt konfigurálhatják a tárolót hibrid vagy teljesen flash-alapú tárolóként. A PowerVault ME4 Series egyszerűen kezelhető egy új HTML5-ös felhasználói felület segítségével, így az ügyfelek akár egy egyszerű webböngészőn keresztül bárhonnan elvégezhetnek olyan gyakori felügyeleti feladatokat, mint a tárolóprofilok és a hálózati kapcsolatok konfigurálása és kezelése, illetve reagálhatnak a riasztásokra. Minden PowerVault ME4 Series tárolóvezérlő egy kétmagos Intel® Broadwell® processzorra épül. A tárolók több protokollt is támogatnak, a Fibre Channel, az iSCSI (az SFP+) és SAS gépcsatlakozást is beleértve.

www.dellemc.com

További cikkek a témában