Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Anton Paar felületvizsgálati napok – Meghívó

Azzal a kihívással szembesül, hogy állandóan új és jobb anyagokat kell kifejlesztenie és gyártania? Ennek a kihívásnak a leküzdésében az Anton Paar támogatásként ajánlja 3 napos rendezvényét, ahol nem csak előadásokon vehet részt, de kipróbálhatja műszereinket is.

“Face your surface” napok

Időpont: 2018. október 15-18.

Helyszín:  Anton Paar Hungary Kft. (1096 Budapest, Telepy utca  24.)

Az anyagok tulajdonságainak és a gyártási folyamatoknak a módosításához és optimalizálásához szakértelem, kíváncsiság és megbízható műszerezettség szükséges. Mi támogatjuk Önt, hogy a legfontosabbra összpontosíthasson: az anyag felületének részletes feltárására.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy lehetőségében áll saját mintát hozni a mérésekhez. Amennyiben ezzel élni kíván, kérjük jelezze a jelentkezési lap megfelelő részén!

Program:

anton paar

A részvétel előzetes  regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma szekciónként korlátozott, ne maradjon le, jelentkezzen most!

Regisztrálok

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy lehetőségében áll saját mintát hozni a  mérésekhez. Amennyiben ezzel élni kíván, kérjük jelezze a jelentkezési lap megfelelő részén.

Bemutatott műszereink:

Atomerő-mikroszkóp  (AFM):

anton paarA Tosca™ 400 egyedi módon egyesíti a prémium technológiát az egyszerű és felhasználóbarát üzemeltetéssel, ami az AFM műszert megfelelővé teszi mind az ipari felhasználók, mind a kutatók számára.

Tovább a műszerhez

Zétapotenciál mérés szilárd anyagok felületén

anton paarA SurPASS™ 3, amely automatizált zéta-potenciál mérésekre képes makroszkopikus szilárd anyagokon, valódi körülmények között.

Tovább a műszerhez

 

Tribológia-reométerekkel

Ennek a konfigurációnak a lelke a T-PTD 200 tribológiai cella, amely biztosítja a mintára ható merőleges erők homogén eloszlását, az Anton Paar reométereknél megismert precizítással.

Tovább a műszerhez

“Pin-on Disk” tribométer

anton paarAz elmúlt 35 év során világszerte több mint 1000 beüzemelt készülékkel, az Anton Paar “Pin-on-disk” tribométere az ipari etalon a súrlódás, a kopás és a kenés mérésére.

Tovább a műszerhez

Calotest  Compact  (CATc) koptatásvizsgáló

anton paarA Calotest berendezéssel gyorsan megállapítható a bevonatok vastagsága. A CATc készüléket széles körben alkalmazzák 0,1 és 50 µm közötti vastagságú bevonatok elemzésére.

Tovább a műszerhez

Micro  Scratch  Tester (MST³) karcvizsgáló

anton paarA Micro Scratch Tester karcvizsgáló széles körben használt eszköz, amely 5 µm alatti jellemző vastagságú vékonyrétegek és bevonatok tapadási hibáinak feltárására alkalmas.

Tovább a műszerhez

SAXS

anton paarAz Anton Paar SAXS-/WAXS-/GISAXS-vizsgálatokhoz szánt precíz és megbízható megoldásai kitűnő felbontást és a lehető legjobb adatminőséget biztosítják a nanostrukturált anyagok  kutatásának mindennapjaiba.

Tovább a műszerhez

 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Ne maradjon le, jelentkezzen!

Regisztrálok

Forduljon bizalommal mérnök értékesítő kollégánkhoz: Vajnai Zsolt: +36 30 959 9928

Irodánk: +36 1 790 2795

E-mail címünk: info.hu@anton-paar.com

Hirdetés

További cikkek a témában