Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Az Aventics a Bosch kiemelt beszállítója

A Bosch sorozatban negyedszer jutalmazta „Kiemelt Beszállítói Státusszal” (Preferred Supplier Status) a pneumatikai megoldások szakértőjének számító Aventics-et a standardizált pneumatikai eszközök (Standardized Pneumatic Devices) kategóriában.

A technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalat annak a beszállítónak ítéli oda a „Kiemelt Beszállító” díjat, amellyel a legszorosabb együttműködésre törekszik. A díjátadásra 2018. augusztus 8-án került sor a Bosch waiblingeni gyárában. Az Aventics a Bosch Grouppal való együttműködés során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért érdemelte ki a díjat. A pneumatikai megoldások szakértőjének számító cég hosszú távon rendkívül versenyképes teljesítményt nyújtott egy speciális területhez tartozó termékek, szolgáltatások előállítása és biztosítása terén. A díjat az Aventics GmbH képviseletében Dr. Peter Saffe, stratégiai értékesítésért felelős vezető és Dieter Michalkowski, Global Account Manager vette át Malte Ihlenfeldtől (Corporate Lead Buyer Machine Components & Services, Bosch) és Patrick Eberweintől (Strategic Purchasing, Bosch csomagolástechnológiai divízió).

„A Kiemelt Beszállítói Státusz odaítélésével a Bosch azt a célját szeretné hangsúlyozni, mely szerint fenntartható beszállítói kapcsolatokra törekszik, és a növekedést a legjobb, leginnovatívabb beszállítókkal együtt kívánja megvalósítani” – mondta Malte Ihlenfeld a díjátadó ünnepségen.

„A Bosch cégünk egyik nagyon fontos ügyfele, és büszke vagyok arra, hogy egymást követő negyedik évben is mi nyertük el ezt a kitüntetést – tette hozzá Peter Saffe, a díjazott cég stratégiai értékesítéséért felelős vezetője. – Ez azt mutatja, hogy folyamatosan kiváló minőségű termékeket kínálunk, és hogy a megfelelő üzleti folyamatokkal dolgozunk.”

A Bosch annak a beszállítónak ítéli oda a „Kiemelt Beszállítói Státuszt”, amellyel a legszorosabb együttműködésre törekszik. Az Aventics hosszú távon rendkívül versenyképes teljesítményt nyújtott egy speciális területhez tartozó termékek, szolgáltatások előállítása és biztosítása terén. A Bosch célja, hogy a legjobb és leginnovatívabb beszállítóival fenntartható üzleti kapcsolatot ápoljon, és velük együtt globális növekedést valósítson meg. A Bosch beszállítói menedzsment programjának részét képező Kiemelt Beszállítói Státuszt minden évben világosan meghatározott kritériumok alapján ítélik oda a magas szintű szállítási megbízhatóság, az intelligens technológiai megoldások, a nemzetközi szabványoknak való megfelelés és a beszállító globális irányultsága alapján.

borítókép:

Balról jobbra: Patrick Eberwein (Strategic Purchasing at Robert Bosch Packaging Technology GmbH), Malte Ihlenfeld (Corporate Lead Buyer Machine Components & Services, Robert Bosch GmbH), Dieter Michalkowski (Key Account Manager, Aventics GmbH), Peter Saffe (Vice President Strategic Sales, Aventics GmbH). (Fénykép: copyright Aventics) 

www.aventics.hu, www.pneumatika.hu, www.pneumobil.hu

Hirdetés

További cikkek a témában