Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Felgyorsítjuk a vállalkozásodat!

Nyílt Nap: 2018.09.20
www.signandprint.hu

 

Mivel készülünk neked erre a napra?

Olyan új nyomtatókat és utófeldolgozó gépeket mutatunk be mellyel vagy előnyt szerezhetsz a versenytársaidhoz képest, vagy új piacra törhetsz be alacsony beruházással.

– A legolcsóbb tekercses szublimációs rendszer textil nyomtatáshoz

– Új DTG pólónyomtató

– Új szoftveres megoldások ajándéktárgy és póló transzfer nyomtatáshoz

– Az Európai Uniós források és pályázatok kimerülése után megmutatjuk, mely más finanszírozási megoldások segíthetnek a céged fejlődésében.

– Egyedi akciók melyeket máshol nem publikálunk, csak a rendezvényen!

– Kényelmes, tágas helyszín, svédasztalos ebéd és élő jazz.

A Signdepotról röviden

A Signdepotnál tudjuk, hogy sikeres vállalkozást felépíteni csak elégedett ügyfelekkel lehet. A vásárlóinkkal mindig komplexen, hosszú távon tervezünk, ezért nálunk valóban mindig az Ügyfél az első! Fontos számunkra a megfelelő tanácsadás már a vásárlás előtt is: Csak olyan rendszert ajánlunk számodra, mely a legoptimálisabb megoldást nyújtja. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része visszatér és a mi tanácsunkat kéri egy következő fejlesztés előtt is. A Signdepot 2005-ös alapítása óta folyamatosan törekszünk a fejlődésre, nagy energiát fektetünk a legjobb ár/értékű termékek felkutatására. Szervizes munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzéssel, valamint széleskörű szakmai ismerettel naprakészen, mindig a tudásuk legjavát adják a vásárlás utáni támogatásnál.

Regisztráció: 

https://www.signandprint.hu/

https://www.signdepot.eu/

Hirdetés

További cikkek a témában