Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Electrosub Konferencia és Kiállítás 2019

Az elektronikai ipar legjelentősebb hazai 2019-es eseményére a jelentkezések már a nyár folyamán beindultak. Szeptember 30-ig még a kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

Az elektronikai ipart célzó új üzleti és szakmai fórum, az Electrosub , 2017-ben sikeresen debütált.

A hiánypótló és valós igényekre épülő esemény már az első alkalommal bebizonyította létjogosultságát. A szervezők a kedvező fogadtatására és tapasztalatokra alapozva 2019 márciusában ismét meghirdetik a fórumot, ami hasznos és hatékony üzleti és szakmai találkozópontot jelent mindazon cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek, amelyek elektronikai műszaki megoldásokon alapuló termékek előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy bármi más módon, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől.

A szponzorok között, többek között ismét jelen lesz a Kurz Ersa, a Viscom, a Messer Hungaria, a Microsolder, a D ésTársa , új szponzorként regisztrált a Rehm Thermal System GmbH. Az érdeklődés élénk, a jelentkezések folyamatosak. A részvételi dokumentáció a honlapon mindenki számára elérhető. 

Új helyszín, új időpont!

A prognosztizálható növekedés kezelése érdekében az esemény új helyszínre, a Fusion Élmény és Szabadidőközpontba költözik, ami Budaörsön az M1-es autópálya mellett található. Az eredetileg is kiállítási célra épült központ minden tekintetben megfelel az elvárásoknak.

Az időpont is változik, őszről tavaszra vált, így egyrészt elkerüli a szakma nagy nemzetközi kiállításainak időpontjával történő ütközést, másrészt igazi évadnyitó eseménnyé válik.

A rendezvény koncepciója továbbra is két pillérre, a konferenciára és kiállításra épül, amelyek egymást jól kiegészítik és erősítik. A neves hazai és külföldi előadókat felvonultató konferencia aktuális szakmai kérdéseket tűz napirendre. A fő témacsoportok között szerepel többek között, a magas minőségi követelményeket támasztó tömeggyártás, a konstrukciós kihívások,

az autóelektronika fejlődése , tesztelés, szabványok, a dronok problematikája, az orvos technológia és az elektronika kapcsolata stb., de a fórum a fórum a mérnökutánpótlás kérdéskörét is napirendre tűzi.

Az Electrosub 2019 célja, hogy élénkítse az üzleti tevékenységet, segítse a legújabb szakmai ismeretek megszerzését, a problémák feltárását és a megoldáskeresést. Az esemény válaszokat nyújt az ágazati kihívásokra és hatékonyan kívánja szolgálni az elektronikai ipar fejlődését.

Szponzorként, kiállítóként, konferencia részvevőként, látogatóként az Electrosubon Ön is várjuk!

Az elektronikai ipar legjelentősebb hazai fóruma

Electrosub Konferncia és Kiállítás 2019

Budaörs, 2019. március 26-29.

Electrosub Szervezőbizottság

info@electrosub.hu

www.electrosub.hu

Electrosub

 

Hirdetés

További cikkek a témában