Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Rhenus TS 440 hűtő kenőanyag

A rhenus TS 440 a Rhenus Lubtól olyan innovatív hűtő kenőanyag, amely egy, a legmodernebb hűtő kenőanyag technológián alapuló tartós stabilitási koncepciónak köszönhetően egyedülállóan robusztus és könnyen használható.

Különösen egyszerű kezelése révén folyamatosan könnyű gyártást tesz lehetővé: A hűtő kenőanyagnak kicsi a karbantartási igénye és elősegíti, hogy a felhasználók teljes mértékben a központi folyamatra figyelhessenek. Így a rhenus TS 440 ideális megoldás azok számára, aki stabil, jövőálló és gazdaságos hűtő kenőanyagot keresnek. Magyarországon a rhenus TS 440 forgalmazója az Ecool.

Sokoldalúan használható

A rhenus TS 400 számtalan felhasználási lehetőséget kínál – pl. csiszolási, fúrási, marási és menetes műveletek – és a gyakorta változó feladatot végző vállalkozások számára is igen jól alkalmazható. Öntvényekhez és acélhoz lett kifejlesztve, ugyanakkor más anyagokkal és ötvözetekkel, pl. nemesacéllal, alumíniummal, színesfémmel és műanyagokkal is jól alkalmazható. Mivel így gyakran csak egy további hűtő kenőanyagra van szükség, a kezelés egyszerűbbé válik, valamint idő és pénz takarítható meg. Ugyanakkor a kiváló öblíthetőség és a hab igen gyors szétesése révén a folyamat stabilabb és jelentősen biztonságosabb lesz. A rhenus TS 440 nem hagy maradványokat. Így a megmunkáló gépek tiszták maradnak és mérsékelhetők a tisztítási költségek.

Az egészség és a környezetvédelem terén nem ismer kompromisszumot

A jövőálló TS 440 hűtő kenőanyag nem tartalmaz olyan potenciálisan veszélyes összetevőket, mint pl. a szekunder aminok, a formaldehid-tárolók vagy a bór, mégis különösen ellenálló a baktériumokkal, gombákkal és élesztőkkel szemben. Így egészségbarát kezelés biztosítható nagyfokú stabilitás mellett a felhasználók, az egészség és a környezet maximális védelme érdekében.

www.rhenuslubricants.hu

www.ecool.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában