Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyéb

A Mazak legújabb gyára, az Inabe megkezdi működését

A Yamazaki Mazak bejelentette, hogy az építési munkálatok lezártával az új Inabe Gyár, mely Japánban, a Mie prefektúrában kapott helyet, megkezdte gyártó tevékenységét.

Az új gyár, mely nagy, öt oldal megmunkálására képes- és öt tengelyes szerszámgépeket gyárt, a nagy szerszámgépek iránti növekvő igények kielégítésére jött létre, mely leginkább a  repülőiparban, az építőiparban és az energiaiparban jelentkezik. Az Inabe Gyár a hatodik Mazak gyár Japánban. Az Inabe Gyár építési munkálatai 2016-ban kezdődtek, az első szakasz 2018 februárjában lett kész. Ezzel a Gifu prefektúrában található Minokamo gyárból a nagy szerszámgépek gyártása átkerült az Inabe gyárba. Az új gyárral a teljes gyártó kapacitás Japánban 20 százalékkal növekedett. A jelenleg is erős szerszámgép piacon további erősödés várható a termelés területén, az új gyárral pedig még hatékonyabbá válik a hazai és tengerentúli piacok kiszolgálása.

Mazak

A gyár alapterülete: 33,000m2 (az első építési szakaszban), termékei: nagy, öt oldal megmunkálására képes-, és öt tengelyes megmunkáló központok valamint kis/közép méretű függőleges megmunkáló központok.

www.mazakeu.hu

Hirdetés