Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Százmillió kéziszerszám a miskolci Bosch gyárból

Legördült a százmilliomodik termék a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. gyártósoráról, és ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett a Bosch észak-magyarországi üzeme.

A százmilliomodik termék egy kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó, amely az előfejlesztéstől a koncepció megtervezésén át egészen a legyártásáig a Miskolcon dolgozó szakemberek munkájának eredménye. A PSR 14.4 LI-2 kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó. Lítiumionos technológiája garantálja, hogy mindig üzemkész, könnyen kezelhető, ergonomikus, 11 fokozatú elektronikus nyomatékválasztóját pedig egy plusz fúró fokozat egészíti ki. Csak ebből a kéziszerszámból eddig már több mint egymilliót gyártottak Miskolcon.

„Teljes egészében kompetencia alapú technológiai törekvéseink eredményének tartjuk, hogy elértük a százmilliós nagyságrendet, és tíz év alatt megnégyszereztük termelési kapacitásunkat. Büszkék vagyunk a miskolci üzem minden egyes munkatársára, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez. A Bosch értékei, a csapatmunka, az elhivatottság és a minőség iránti feltétlen elkötelezettség jellemzi a gyárat, és eredményeink azt igazolják vissza, hogy ezekre az értékekre stabilan építhetjük a jövőt – mondta Fükő László, a Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezető igazgatója a jubileumi termék megünneplésekor.

Bosch

A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon, és mára nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a régióban is meghatározó tényezővé vált, világszerte a cégcsoport legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A mára több mint 38 ezer négyzetméter területű üzem csaknem 2400 munkavállalót foglalkoztat. A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft.-t idén májusban az Év Gyára díjjal jutalmazták a 10 milliárd forint feletti árbevétellel bíró cégek összetett versenyében. A gyárat ezen felül a „Legjobb menedzsment folyamatok” címmel, a cég fejlesztési törekvéseit pedig az idén először meghirdetett „Ipar 4.0 Szakmai Különdíjjal” is elismerték. A gyár – amellett, hogy magas színvonalú duális képzést indított – a térség egyik fő foglalkoztatójává vált, és számos kis- és középvállalkozást emelt stratégiai partnerévé. Mindemellett színvonalas, jövőbemutató projektjeivel folyamatosan törekszik a magas fokú innovációra és arra, hogy ebből a fejlődésből a régió is kivehesse a részét.

www.bosch.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában