Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

GERLACH taktikai jármű

A Zetor Engineering Slovakia, igazi újdonsággal állt elő, amikor bemutatta négykerék-meghajtású páncélozott taktikai járművét, a GERLACH-ot. Az új járműben az utóbbi évtizedek hadműveletei során szerzett tapasztalatok nyomán született legújabb műszaki és konstrukciós megoldásokat alkalmazták.

A GERLACH előnye, hogy a járműben a 21. századi hadműveletek tapasztalatain alapuló legmodernebb műszaki és konstrukciós megoldásokat alkalmazták. A versenytársként számba jöhető járművek egy részét évtizedekkel ezelőtt fejlesztették ki, míg a GERLACH a védelem, a moduláris felépítés, a mozgékonyság és a kényelem terén is a legmagasabb fokozatot képviseli, és a legváltozatosabb típusú bevetéseken is sikeresen alkalmazható.

GERLACH – magas szintű védelem versenyképes áron

A jármű főképp azzal emelkedik ki a taktikai járművek mezőnyéből, hogy a kiváló védettséget és mozgékonyságot nagyon is versenyképes árakkal kombinálja.

A GERLACH legfontosabb tulajdonságai:

  • Választható ballisztikai és aknák elleni védelem – a GERLACH adott összeállítás esetén a STANAG 4569 szabvány szerinti 3. szintű, azaz az egyik legmagasabb védettséget is képes biztosítani a pokolgépek (IED) ellen.
  • Rendkívül versenyképes ár – az alapváltozat már 398 000 euróért megvásárolható. Az ár a célpiactól függetlenül minden vevőre vonatkozik.
  • Magas fokú mobilitás és mozgékonyság

A jármű utastere a hagyományos 2+2-es, illetve 2+3-as elrendezés mellett az extra létszámot befogadó 2+4-es kialakítást is lehetővé teszi. A nagyfokú mobilitás főképp az egyedi konstrukciós megoldásoknak és az ismert európai beszállítók által gyártott kiváló minőségű alapelemeknek köszönhető.

A Zetor Engineering Slovakia vállalatot 2000 júniusában alapították, működőképes prototípusok tervezése, fejlesztése és gyártásának céljából. A vállalat lényegében egy fejlesztésre, innovációra és változatos gyártási feladatokra szakosodott professzionális kutatási és fejlesztési központ, mely a hadiipar számára is dolgozik.

www.zetorengineering.sk

Hirdetés

További cikkek a témában