Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Ipar Napjai újdonság: AGV jármű

Az Ipar Napjai kiállításon működés közben is megtekintheti a raklapos szállításra alkalmas, moduláris, önhordó AGV járművet.

A jármű fontos jellemzője a differenciál hajtásnak köszönhetően magas fordulékonysága. Ez alkalmassá teszi akár raktáron belül, akár a gyártáskiszolgálásban történő anyagmozgatásra szűk fordulók esetén is. Moduláris felépítésének köszönhetően készülhet emelhető hordozófelülettel, de görgős vagy láncos hajtott pályával is kiegészíthető. Navigációjában a ma járatos megoldásokkal (optikai követés, lézeres navigáció, stb.) képes együttműködni. A Gamma Digital Kft. saját fejlesztésű AGV vezérlő rendszerével a teljes járműflotta irányítása megoldott, magyar nyelvű szoftverrel, egyben a megfelelő szerviz háttér is biztosított.

A Gamma Digital standján betekinthet az intralogisztikai folyamatok automatizálásának világába. Legyen szó automata magasraktárról, miniload rendszerekről, szállítópályákról vagy önjáró targoncákról, nálunk minden feladatra megtalálja az automatizált megoldást. Jöjjön el, győződjön meg róla személyesen!

IPAR NAPJAI – (A pavilon 212/B)

www.gammadigital.hu

További cikkek a témában